2777
2789
عنوان

کمد مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست
سلام خوبیدعذر میخوام تو تاپیکتون اومدم یه جا دیدم نوشته بودید مدیریت بازرگانی میخونید منم قبول شدم و ...

سلام عزیزدلم

خواهش میکنمم

فوق العادس و بشدت آینده دار هست

چون حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه جاشو بگیره

توی ایران بازار کار فوق العاده ای داره و حتی اگه که بخواین مهاجرت کنین خیلیییی راحت میتونین مهاجرت کنین

رشته ایه که همیشه براش کار هست

سلام عزیزدلمخواهش میکنممفوق العادس و بشدت آینده دار هستچون حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه جاشو بگیرهتوی ا ...

سلام خیلی ممنونم

خداروشکر

خیلی استرس داشتم نکنه دارم اشتباه میکنم و..

هم آزاد آوردم هم پیام نور 

بازم خیلی ممنونم‌ امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی♥️💚

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خیلی ممنونمخداروشکرخیلی استرس داشتم نکنه دارم اشتباه میکنم و..هم آزاد آوردم هم پیام نور بازم خی ...

عزیزمی

من آزاد آوردم آزاد تهران مرکز رفتم خیلیییی دانشگاه خوبیه

عزیزمیمن آزاد آوردم آزاد تهران مرکز رفتم خیلیییی دانشگاه خوبیه

عالیه من آزاد قزوین اوردم

موفق باشید

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم