بستني_قيفي مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 351 عنوان حس ششم 550 بازدید | 20 پست بچه ها سلام من خيلي حس ششم ام فعاله خيلي اذيت ميشم يني تا يكيو ميبينم ذهنم ناخوداگاه كلي حدس ميزنه راجبش و اذيت ميشم يني با اينكه خيليا بهم هيچ بدي اي نكردن حس منفي ميدن بهم !!! حس عذاب وجدان دارم از اين موضوع چيكار كنم مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁 1396/08/09 | 20:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10133 عجب/: کاریش نمیشه کرد/؛ به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!
بستني_قيفي مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 351 عجب/: کاریش نمیشه کرد/؛ چون خيلي شده بعدها اين حس ششم ها درست از اب درست درومدن خيلي اعتماد پيدا كردم به اين حسم ميدونم مسخرس 😐 مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁
سیمرغ4 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 11473 حدس، حس ششم نیستقطعیت، حس ششمه...یعنی تا میبینی ،به فراست ، دریابی از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !! من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
paeeez عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 3855 تو روانشناسی میگن ذهن خوانی 😁یجورایی پیشاپیش قضاوت میکنی خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10133 چون خيلي شده بعدها اين حس ششم ها درست از اب درست درومدن خيلي اعتماد پيدا كردم به اين حسم ميدونم مسخر ... اره یجوریه):اخه ینی چی؟درموردش فک میکنی/: درست میشه حدست/: به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!
khanumi2014 عضویت: 1392/06/31 تعداد پست: 253 واسه منم این حس قویه انگار میتونم افکار همه رو بخونم از یه لحاظ خوبه از یه لحاظ بد
Eglantine عضویت: 1393/11/02 تعداد پست: 1407 من هم مثل شما هستم...وقتی میرم خونه مادرشوهرم قشنگ میفهم ام آنها منو دوست ندارن وتمام کاراشون ظاهر سازیه...وبهم حس منفی میدن...
بستني_قيفي مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 351 اره یجوریه): اخه ینی چی؟درموردش فک میکنی/: درست میشه حدست/: مثلا از حركات و مدل حرف زدنش حدس ميزنم چه جور ادميه. به بعضيا هم حس مثبت زيادي دارم بدون اينكه واسم كاري كنن ارادت دارم 😐 مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁
بستني_قيفي مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 351 من هم مثل شما هستم...وقتی میرم خونه مادرشوهرم قشنگ میفهم ام آنها منو دوست ندارن وتمام کاراشون ظاهر س ... افرين منظورم تقريبا شبيه اينه مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2981 مثلا از حركات و مدل حرف زدنش حدس ميزنم چه جور ادميه. به بعضيا هم حس مثبت زيادي دارم بدون اينكه واسم ... منم .ولی کیف میکنم، همسرم میگن وای نمیشه اصلا به تو دروغ مصلحتی گفت پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
sahara228591 عضویت: 1389/03/25 تعداد پست: 2997 منم واسم پیش اومدهکاری نمیشه کرد بیخیال باش مینـــا صدام کنین
تیلور_ عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 1158 من هم مثل شما هستم...وقتی میرم خونه مادرشوهرم قشنگ میفهم ام آنها منو دوست ندارن وتمام کاراشون ظاهر س ... این مورد واسه همه صدق میکنه