بستني_قيفي مدیر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 351 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 20 پست بچه ها سلام من خيلي حس ششم ام فعاله خيلي اذيت ميشم يني تا يكيو ميبينم ذهنم ناخوداگاه كلي حدس ميزنه راجبش و اذيت ميشم يني با اينكه خيليا بهم هيچ بدي اي نكردن حس منفي ميدن بهم !!! حس عذاب وجدان دارم از اين موضوع چيكار كنم مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁 1396/08/09 | 20:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوسین عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1061 فکر میکردم خودم تنها این مدلی هستممن تقریبا ذهن خونیم خیلی قویه کلن همیشه هم درست از آب در میادحتی یکبار با همسرم شرط بستم که فلانی داره این کارو میکنه بعدش چی پیش میاد چی میگه که همونم شد طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد
:)elsa عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 493 مثلا از حركات و مدل حرف زدنش حدس ميزنم چه جور ادميه. به بعضيا هم حس مثبت زيادي دارم بدون اينكه واسم ... تنها نیستی منم اینطوریم هر وقتم به حسم گوش ندادم ضربه خوردم
لالیlal عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 32350 چون خيلي شده بعدها اين حس ششم ها درست از اب درست درومدن خيلي اعتماد پيدا كردم به اين حسم ميدونم مسخر ... شوهرم خیانت میکنه؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
زینبمامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1743 سلام عزیز اگه حست قوی میشه بگی برای بچه دومم کی باردار میشم