2777
2789

همه جارو گشتم همه سوراخارو نیست که نیست 

جایی هم مدارم برم یا خونه خودمم یا مامانم اینا نیست اصلا 

همه شال هامم گره زدم پیدا شه شالم ندارم دیگه 😑💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون خونه نیفتاده باشع حتما توی خونه س پیدا میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

آخرین بار کجا دست کردی ؟اگر خونه کسی رفتی بهش زنگ بزن ،اگر پیاده رفتی برو ببین مغازه ها ،ننوشتن طلا پیدا شده ،تو برنامه دیوار رو هم چک کن ببین کسی آگهی نداده طلا پیدا شده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

پس دزدین گم نکردی طلا توی خونه گم نمیشه

عزیزم پسرم وقتی ب دنیااومد روی سیسمونیش ی عروسک فیل بزرگ بود گذاشتم بالای ویترینش روی کمد..وقتی ۶ ماهش بود نشسته بودم توی اتاقش نگاه کردم دیدم عروسک ب این بزرگی نیس ک نیس..اخه اون عروسک چیشد پس؟ ب درد کی میخورد اخه؟