2777
2789
عنوان

دبیر بد دهن😐

1053 بازدید | 49 پست

۴۵ سالشه بی تربیت

انکار تو طویله بزرگ شده

اه اه با سهمیه قبول شده چنان ادعاش میشه

درس که نمیده

از رو متن کتاب خودش میخونه 

با همه لج میکنه

پارسال که یازدهم بودیم یکی از بچه ها بهش پیام میده ، اینم میره فخش بارونش میکنه که چرا ازم سوال درسی میپرسی به خاطر سوال تو من ذهنم درگیر شد غذام سوخت😐روز بعدشم که باهاش داشتیم یادمه خودکار سمتش پرت کرد😐

اخرش اون همکلاسی از مدرسه رفت

سال دهم که بودیم ماه رمضان ، خانم بی ادب مثلا روزه بوده ،یکی از همکلاسیام باز حواسش نبوده داشته اب میخوره..از مستمر انداختش میخواست ترم دوم بندازتش، دوستم رفت شکایت کرد..مدیرا ازش امتحان گرفتن😐

خلاصه انگار دیوونه ست

امروزم باهاش کلاس داشتیم به یکی از دخترا گفت تو از رو متن بخون ، همون همکلاسیم یه کلمه اشتباه گفت..بهش گفت خفه خون بگیر و خفه شو احمق تو میخوای با چه امیدی امسال دیپلم بگیری بی سواد😐

بعد یکی از بچه ها گفت خانم این چه حرفاییه میزنید مثلا شما الگوی ما هستین ، اونم گفت هر طور عشقم بکشه حرف میزنم به شما ربطی نداره کلاس درس خودمه مشکلی داری سر کلاس من نیا هری😐

باز گیرداده بود اره هر دختری آرایش کنه برا پسرا میکنه😐شما اگه به خودتون میرسین به خاطر شوهر کردنه😐😐😐

و...

سه تا دوربین تو کلاس داریم نمیدونم صداهارم میگیرن یا نه!

بنظرتون اگه هممون جمع شیم ازش شکایت کنیم دوربینا رو چک کنن ، میتونن حداقل یه تذکر بدن یکم ما دلمون خنک شه؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ببخشید من بودم جوری شکایت میکردم ازش که خودش بیفته به غلط کردن

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تا الان به مدیر چیزی نگفتید؟

ما مدیرمون وحشی بود، مثلا هنرستانی بودیم ولی خیلی محدود میکرد و فحاش بود

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

چرا تا الان به مدیر چیزی نگفتید؟ما مدیرمون وحشی بود، مثلا هنرستانی بودیم ولی خیلی محدود میکرد و فحاش ...

مدیر هربار حقو به اون میداد😐 

همون هنکلاسیم که پارسال از مدرسه رفت ، معاون پرورشی و همین معلم عن بردنش تو یه کلاس کلی دعواش کرده بودن ، اونم با چشم گریون اومد بیرون ، هفته بعدش رفت🥲

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

مدیر هربار حقو به اون میداد😐 همون هنکلاسیم که پارسال از مدرسه رفت ، معاون پرورشی و همین معلم عن برد ...

وای چه وحشی😑

تنها راهش اینکه برید آموزش پرورش اعتراض کنید

ولی ممکنه بیشتر باهاتون لج کنه

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.