2777
2789
عنوان

ساک حاملگی خالی در هفته ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 15998 بازدید | 27 پست

[QUOTE=47493148]منم لكه بيني داشتم هفته چهار رفتم سونو فقط ساك بود شياف استفاده كردم لكه بيني قطع شد بعد هفته نه رفت ...[/QUOTE

وای خداروشکر عزیزم خدانگهدار تو و نی نیت باشه عزیزم برای منم دعا کن لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفت ساک حاملگی تشکیل شده و اما خالیه اصلا راجع به کیسه زرده صحبت نکرد عزیزم

عزیزم منم هفته شش رفتم خالی بود . یکم هم لکه ببنی داشتم . ولی چون خالی بود شیاف تجویز نکردن . که خودبخود قطع شد . 

هفته هشت دوباره سونو رفتم دکتر گفت کیسه زرده تشکیل شده ولی روند بارداری خیلی کند پیش رفته . و گفت  باید سقط بشه . که سه هفته بعد ، خودش ، خودبخود سقط شد . 

چون عزیزم در اکثر موارد در هفته ششم باید فتال پل و کیسه زرده تشکیل شده باشه . 

و حداکثر فتال پل در سونو هشت هفته دیده بشه .  قلب جنین هم گاهی تا هفته یازدهم ممکنه طول بکشه . 

امیدوارم که حاملگیت پوچ نباشه عزیزم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اره قطع ميشه ولي شياف استفاده كن  من روزي دو تا  تا سه ماه استفاده كردم

شما روزی دوتا شیاف رو دکتر تجویز کرده بود یا خودتون دوتا استفاده کردین

خدایا همه رو به آرزوی دلشون برسون🙏
هفته شش زود براي سونو شكمي عزيزمن سر دخترم هفته شش رفتم ساك حاملگي بود رويان نبود بعد هفته نه رفتم خ ...

خداروشکر .

بچش به دنیااومده و اینکه خداروشکر سلامته؟من خیلی نگرانم چون برای من هفته ۶ هست ولی جنین مشاهده نشده میترسم اگه تشکیل هم بشه مشکلی داشته باشه