2777
2789
عنوان

ساک حاملگی خالی در هفته ششم

15998 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها خیلی ذهنم درگیره گفتم تاپیک بزارم که اگر کسی تجربه منو داره راهنماییم کنه من هفته ۵ بارداری سونو دادم ساک خالی بود اواخر هفته ۵ که وارد ۶ میشدم بتا ۹۹۰۰ بود ولی یک روز که کلا تاریخ پریودام ۱ هر ماه بود دقیقا ۱ ابان خونریزی اما خیلی زیاد نه بیشترم با دستمال که پاک میکردم دهانه واژنم بود مثل پریود اومد که رفتم دکتر و روز اول هفته ۶ بود و سونو کرد گفت ساک هست اما خالیه بهم امپول و قرص و شیاف پروژسترون داده استفاده میکنم و امروز ۷ هفته و دو روزمه گذاشتم ۸ هفتگی برم سونو به امید دیدن جنین و شنیدن قلب بچه ها یعنی امیدوار باشم؟ کسی اینجوری بوده؟ در ضمن تا امپول و شیاف قطع کردم فردا صبح اونروز قطع شد خونریزیو تا الان هم ندارم یعنی اگر با پروژسترون خونریزی قطع بشه این نشونه خوبیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته شش زود براي سونو شكمي عزيزمن سر دخترم هفته شش رفتم ساك حاملگي بود رويان نبود بعد هفته نه رفتم خدا را شكر صداي قلبش را شنيدم☺️

ان شاالله شما هم همين🙏🏻

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
خدا را شكر قطع شده

عزیزم میخواستم بدونم اگر بارداری خوب باشه شما میدونین با مصرف پروژسترون هست که خونریزی قطع میشه ؟ و اگر بارداری خوب نباشه خونریزی قطع نمیشه؟ اطلاعی دارین؟

هفته شش زود براي سونو شكمي عزيزمن سر دخترم هفته شش رفتم ساك حاملگي بود رويان نبود بعد هفته نه رفتم خ ...

عزیزم من هفته ۸ برم خوبه؟ الان تو هفته ۷ علایمم گاهی هست و گاهی نیست 

عزیزم میخواستم بدونم اگر بارداری خوب باشه شما میدونین با مصرف پروژسترون هست که خونریزی قطع میشه ؟ و ...

اگر بخواد بيفته با پروژسترون نمي مونه يعتي اگر نطفه خوب نباشه

اما اگر خوب باشهدبا شياف رفع ميشه

معمولا اينجوري

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
عزیزم میخواستم بدونم اگر بارداری خوب باشه شما میدونین با مصرف پروژسترون هست که خونریزی قطع میشه ؟ و ...

منم لكه بيني داشتم هفته چهار رفتم سونو فقط ساك بود شياف استفاده كردم لكه بيني قطع شد بعد هفته نه رفتم صداي قلبشو شنيدم

خدایااا شکرت...

اره قطع ميشه ولي شياف استفاده كن 

من روزي دو تا  تا سه ماه استفاده كردم 

خدایااا شکرت...