2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

484 بازدید | 31 پست

بچه ها من تازگیا از عروس کوچیکمون ک عقده خییییلی دلخور شدم و هیچ جوره نمیتونم دیگه مثل قبل باشم باهاش

کلا خیلی باهاش خوب بودیم و خیلی باهم حرف میزدیم و مامانم هروقت میرفت بازار شوخی شوخی میگفتم فلانی برو با مامانم هر چی دوس داشتی برات میخره و واقعا هم میخرید

ی سری با مامانم رفته بود مامانم ی جا پارسال ۶ میلیون لباس خونگی  و لباس زیر براش خریده بود بماند ک برادرم هم براش مانتو و کت شلوار و.... خرید کرده بود و خرید هم میکنه براش  

حالا چند روز پیش عروس بزرگمون بهم گفت عروس کوچیکه رفته بهش گفته هیچی برام نخریدن چمدونم برام نگرفتن 

اونم در جوابش گفته با شناختی ک من از مادرشوهرمون دارم برات خریده  اونم در جوابش گفته اره ولی ی چند تا چیز الکی گرفته برام

واقعا از این بی محبتیش دلخور شدم و خودشم اینو فهمیده ک دیگه مثل سابق باهاش نیستم چن جا هم گفته

ما از اون خانواده ها نیستیم ک بخوایم عروس رو اذیت کنیم همیشه هم طرف عروس رو میگیریم 

مامانت شوهرمو به فرزندی قبول میکنه؟ 🥲

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم اینا خودشون روز نامزدی رو تعیین کردن مصادف بود ب چند روز مونده ب چهلم داییش گفتن بی سروصدا باشه ما سیاه تنمونه ما هم بخاطر عزادار بودنشون کسی رو خبر دار نکردیم و طبق خواسته خودشون بی سروصدا بود

حالا خانم همش میگه فامیلام گفتن نامزدیت بی سروصدا بوده

انگاری ک مثلا ما نخواستیم درصورتی ک اونا خودشون گفته بودن ما سیاه تنمونه

از کجا معلوم عروس بزرگه راست بگه یا شاید منظور اون بنده خدا ید متوجه شده !؟ در هر صورت حالا به شمام انتقال نمی‌داد اتفاقی نمی افتاد .

بنظرم تو با داداشت مشورت کن اگر موافقه با خودش مستقیم حرف بزن اون غیر مستقیم و سوالی ببین اول اصلا همچنین حرفی زده یا نه. بعد اگر زده بگو در خرید برای شما سلیقه شما اولویت ماست اگر دوست نداشتی همون زمان میگفتی و...

حالا از کجا میدونی عروس بزرگه راست میگه ،مگه احمقه بره پیش جاریش چغلی ،جاری منم پشت سرم خیلی دروغ می ...

نه اخه برا نامزدیش بار ها گفته ک بی سرو صدا بوده ما هم هر بار سکوت کردیم ک بحثی پیش نیاد 

منم قسم خوردم اگه یبار دیگه گفت بشورمش بگم ک تو داییت فوت شده بود سیاه تن خانوادت بود 

نه اخه برا نامزدیش بار ها گفته ک بی سرو صدا بوده ما هم هر بار سکوت کردیم ک بحثی پیش نیاد منم قسم خور ...

شاید اینجوری میگه که عروسی رو شلوغ وبهتر بگیرین،مثلا میخواد یه وقت بد عادت نشین،بهتر نیست سکوت نکنین خب یه بار محترمانه میگفتی عزیزم خودتون گفتین سیاه تنمونه بی سر و صدا باشه 

از کجا معلوم عروس بزرگه راست بگه یا شاید منظور اون بنده خدا ید متوجه شده !؟ در هر صورت حالا به شمام ...

نه اصلا مامانم اینطور نیست چیزی خودش انتخاب کنه همیشه میگه شما جوان  هستین خودتون انتخاب کنید 

این حرفش این بوده ما چیزی براش نگرفتیم درصورتی ک قبل اینکه بریم خواستگاریش با برادرم رفته بوده خرید لباسای شب خواستگاری رو برادرم براش خریده یواشکی 

حالا این خانم زورم میاد بگه چیزی برام نگرفتن

شاید اینجوری میگه که عروسی رو شلوغ وبهتر بگیرین،مثلا میخواد یه وقت بد عادت نشین،بهتر نیست سکوت نکنین ...

اره قسم خوردم هر جا اینو گفت تو اون جمع بشورمش خیلی بی چشم روعه انگاری

اره قسم خوردم هر جا اینو گفت تو اون جمع بشورمش خیلی بی چشم روعه انگاری

میگه محترمانه باز میگی میشورمش،پس منتظر شستنتون باش،اصلا شاید اون حرفارو نزده یا عروس بزرگه بد متوجه شده،شاید وقتی میگه نامزدیم بی سر و صدا بود داره درد و دل میکنه ،انقدر همه رو دشمن نبینید

یچیزی بگم یبار اوایل عقد داداشم مامان منم همچین خرجی کرد واسه عروسمون و اونم اون لباسارو یبارم نپوشید مامانم گفت اول اخرم ادم واسه کسی کار میکنه ک قدر بدون الان مامانم در حد تعادل عید تولد یا سوغاتی چیزی واسش بیاره ادم خودشون قدر داشته هاشونو نمیدونن و دیگه اون خبرا نیس اینجوری مامانم دیگه حرص نمیخوره و اعصابش سرجاشه