2777
2789

قبلا برای ما که باید خودمون رو میکشتیم قبول بشیم ولی الان فکر کنم ازمون هوش شده درسته؟

خیلی سخت نیست دیگه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من مشاور سمپادم.اینارو بخونید براهوش :کمپلکس و ای تی.تموم که شد اگر بازم خواست تست بزنه مالتیپل و اسمارتیز.اموزشگاه خوب بفرستیدکه مباحثو کامل بگن چون بیشترجاها ناقص میگن چون مباحث هوش خیلی زیاده.حتما اگر کلاس زبانی چیزی میره امسال قطع کنید کاملا چون دیگه امسال قبول نشه میره تانهم که نهم هم بسیارسخته قبولی.اموزشی تست بزنید یادگرفتید برید زماندار .یادگرفتید برید مروری.اخرسال این کتابا خوبه:سمپادیوم و ۳۱ایتان و سی پی یو ۶.درباره کلاس من فقط دانش اموزامو پیش استاد صابردلاوری میفرستم هم حلالخور و دلسوزن هم بسیارقبولی دارن و هم قیمت عالی

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
سلام من مشاور سمپادم.اینارو بخونید براهوش :کمپلکس و ای تی.تموم که شد اگر بازم خواست تست بزنه مالتیپل ...

کدام شهر هستن این استاد؟ ممنون بابت راهنمایی کتابها درس نامه هم داره یا فقط تسته؟ اگر زرنگ باشه میتونه خود خوانم تست بزنه و بخونه یا نه؟ روزی چند ساعت تایم بزاره خوبه؟کلاس زبان میره امیدوارم قبول کنه نره. دوستان و بعضی معلماش میگن تیزهوشان نرو بده، بنظرتون چرا همچین ذهنیتی دارن بچرو دودل میکنن؟ 

کدام شهر هستن این استاد؟ ممنون بابت راهنمایی کتابها درس نامه هم داره یا فقط تسته؟ اگر زرنگ باشه میتو ...

ایشون کلاساشون آنلاینه خودشون تهرانن.زبان مطلقا ممنوع وگرنه قبولی خیلی سخت  میشه چون مثل سال کنکور بچه هی باید کلاس بره و تست بزنه.نه خودخوان نمیشه و نمیتونه چون یه تکنیک های خاصی داره که فقط اساتادای هوش بلدن یادبدن.روزی ۴ساعت خوبه ولی حتماهرروز.تیزهوشان خیلی خوبه و آینده و کنکور و المپیاد و شغل ایندش همش تضمین میشه  ولی خب اگر بچتون کلا بازیگوشه و درسخون نیست قطعا  اذیت میشه بستگی به شخصیت فرزندتون داره

ایشون کلاساشون آنلاینه خودشون تهرانن.زبان مطلقا ممنوع وگرنه قبولی خیلی سخت میشه چون مثل سال کنکور ب ...

اتفاقا چون باهوشه و درسش خوبه دلم میخواد بره تیزهوشان خودشم دوست داره. هزینه کلاساشون چقدره؟ از الان شروع کنه خوبه یا دیره؟ ششمه

اتفاقا چون باهوشه و درسش خوبه دلم میخواد بره تیزهوشان خودشم دوست داره. هزینه کلاساشون چقدره؟ از الان ...

خب خیلی عالیه که پس حتما سعیتون رو کنید ک بره‌.فکرکنم حدودا۷تومن باشه امسال پکیج سالانشون.نه خیلی به موقس دیگه مهره اول ساله یه سال وقت داره عالیه

خب خیلی عالیه که پس حتما سعیتون رو کنید ک بره‌.فکرکنم حدودا۷تومن باشه امسال پکیج سالانشون.نه خیلی به ...

اما بنظرم انلاین یکم سخته نه؟ کانون یا استاد خوبی توی مشهد نمیشناسید بریم پیششون؟ و اینکه الان با این استاد که معرفی کردید چطور باید ارتباط بگیریم؟ اینستاگرام دارن؟ از طریق شاد تدریس میکنن؟ 

اما بنظرم انلاین یکم سخته نه؟ کانون یا استاد خوبی توی مشهد نمیشناسید بریم پیششون؟ و اینکه الان با ای ...

بستگی داره.اگه دانش اموزتون تمرکزش پایینه و استادهنش باید بش تذکر بده قطعاااا حضوری بهتره.ولی اگر نمرکزش خوبه انلاین خیلی مزیتش بیشتره چون یه ساعت توی رفت و برگشت و ترافیک نیست دانش اموزتون که هم انرژیش کم شه هم وقتش بره.چون سال تسزهوشان مثل سال کنکوره .هم باید درسای مدرستو بخونی که معدلت همه خیلی خوب شه تا اصللمجاز بشی به دادن ازمون؛هم باید کلاس تیزهوشان شرکت کنی؛هم بعدش باید بشینی تست بزنی.برای همین اگه انرژی نداشته باشی به هیچ کدوم نمیرسی.ولی بازم میگم اگه تمرکز نداره قطعا حضوری بهتره.شماره موسسه استاد دلاوری رو براتون میذارم 09126002093توی بله پیام و ایتا پیام بدید یاتماس بگیرید

2790
2778
2791
2779
2792