2777
2789
عنوان

در مسیر لاغری

501 بازدید | 2 پست

از دوران نوجوانی با اضافه وزن دست و پنجه نرم میکنم. عمده اضافه وزنم هم به خاطر پرخوری عصبی بوده. اوج اضافه وزنم به دوران دانشجویی کارشناسی بر میگرده، وارد ارشد که شدم همه اضافه وزنم رو با رژیم از بین بردم و فیت شدم. طی دوسال اضافه وزنم برگشت و به وزن 63 رسیدم. دوره دکتری با رژیم و باشگاه دوباره وزنم رو به 58 رسوندم و فیت شدم. بعد از ازدواج طی 3سال گذشته به خاطر تغییر شرایط زندگیم دوباره دچار اضافه وزن شدم منتهی این بار دیگه از اضافه وزن گذشت و به چاقی ختم شد.

الان تو وضعیتی هستم که جلوی آینه از خودم خجالت می کشم. منی که عاشق لباس بودم الان همه لباسام به تنم زار می زنه.

چند ماه گذشته بارها و بارها تصمیم گرفتم لاغر بشم، از موسسه ها و دکترهای مختلف رژیم گرفتم ولی همه رو وسط راه ول کردم.

الان هم با رژیم ماچا میخوام دوباره شروع کنم، تصمیم گرفتم روند کارم رو تو این پلتفرم بنویسم شاید به هدفم متعهد بمونم. 

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

یک عدد چاق هستم

به نظرم بدترین حسیه که یه آدم میتونه تجربه کنه

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷