2777
2789
عنوان

تموم شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 24 پست

والا به نظر من قد اصلاا مهم نیست 

اصلا که چی ادم زندگی و عشقشو بزاره کنار بخاطر قد

مردم یه سال میگن دو سال میگن سه سال میگن اخرش برا همه عادی میشه

من خواهر شوهرم از شوهرش بلندتره ....

برا همین همش پاشنه کوتاه میپوشه ....و شوهرش سعی میکنه دمپایی و کفشای پاشنه دار بپوشه....تا هم قد بشن

اینا بکنار خیلی مرد مهریونیه

مردم هميشه حرفي براي زدن دارن هميشه

درضمن به نظر من شما كه انقدر حرف مردم روت تاثير گذاره اگه با كسي كه سن پدرتون بود ازدواج ميكرديد كه حرف هاي بيشتري پشتتون بود تا كسي كه فقط كمي اختلاف قد دارين

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا، پسرخاله من کلا یه وجبه

رفت یه خانم قد بلندو خوش استیلو گرفت

الانم سه تا بچه دارن

پیرشدن به پای هم

خیلی هم خوشبختن

کلی هم پزهمو میدن تازه

چیه مگه ؟؟عجبا

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

شما واقعاااا زندگی آینده و خوشبختیتو فدای حرف مردم میکنی؟؟

هر کاری انجام بدی مردم باز حرف میزنن. میدونم سخته اما اگه بایکی دیگه ام ازدواج کنی باز حرف مردم هست...

روزی ملانصرالدین پسرش را برداشت تا برای خرید به شهر بروند. ملا سوار خرش شد و پسر در کنار آنها به راه افتاد. وقتی به روستای اول رسیدند مردمی که نشسته بودند به همدیگر گفتند: ببینید آن مرد خجالت نمی کشد خودش سوار خر شده پسر کوچکش پیاده می رود. ملا خجالت زده شده از خر پیاده شد و پسرش را سوار خر کرد و به راه افتادند.

پس از مدتی به روستای دوم رسیدند. مردم با دیدن آنها گفتند: پیرمردی با این سن و سال پیاده و یک بچه فسقلی سوار خر است. پس احترام بزرگتر چه؟ بچه خجالت نمی کشد. ملا وقتی حرف آنها را شنید فکری کرد و دید راست می گویند .برای حل مشکل تصمیم گرفت خودش هم سوار خر شود تا حرف مردم هر دو روستا را تایید کند!

باز به راه افتادند و به روستای سوم رسیدند. مردم با دیدن آنها گفتند: وای بیچاره خر!! دو نفر سوار یک خر نحیف شده اند. چه آدمهای پستی. ملا خجالت کشید و از خر پیاده و شد و پسرش را نیز پیاده کرد و به راه افتادند.

به روستای چهارم که رسیدند همه به خنده افتادند!!! روستاییان گفتند آن دو  احمق را ببین! خر دارند ولی هر دو پیاده اند. یکی گفت: خدایا به احمق ها عقل عطا بفرما!! و مردم نیز گفتند: آمین!!!

گر تو برانی به که روی آوریم…؟

فقط بخاطره یه چیز مسخره گند میزنی تو همه چی؟

واقعا ک متاسفم برات

فقط اختلاف قد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...

بخدا دوسش دارم ولی از دوست و دشمن حرف شنیدم.مامان خودم مسخره میکنه

دوستام میگن ما دماغ خواستگارمون بزرگ باشه رد می‌کنیم 

خیلی دلمو شکوندن.روزی نیس آرزوی مردن نکنم 

چشمه اشکم خشک شده

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

قد ملاک زندگی نیست اگه واقعا دوسش داری و میخوای باهاش باشی حرف مردمو اندازه یه تیکه آشغالم ندون مهم شما دوتایین.دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜