2777
2789
عنوان

یادش بخیر🥺😂💔

97 بازدید | 14 پست

یادمه اولین رمانی ک میخوندم 

دخترع عاشق ریئسش بود اما پسرع محل نمیداد 

بعدش هردو ب اصرار پدر و مادرشون باهم ازدواج کردن 

دختر تو زندگی شون واقعا اذیت بود چون هیچ محبتی از شوهرش نمی‌دید آخرش تصمیم گرفت خودکشی کنه همون شبش ک مشت مشت قرص خورده بود شوهرع عاشقش شده بود و کلی همون شب بش محبت کرد خیلی یهویی 

دختر داشت جون میداد بغل پسر اما پسرع نمیدونست 

یهو دخترع برگشت گفت محمد! میشه همونقدر ک منو دوست نداشتی کسی ک بعدا میاد تو زندگی تو دوس داشته باشی یهو خون بالا آورد و تموم🥺💔چقدرررر سر این من اشک ریختم هیقققق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی چ رمان اعصاب خورد کنی بوده...بعدش محمد دوباره زن گرفت؟‌‌‌‌...چیشد؟....اسم رمانه رو یادت نیست؟. ...

نه اینو اولین رمانی بود ک میخوندم 

ولی الان ک فک میکنم دخترع رف کما بعدش زنده شد فک کنم 

دقیق یادم نی😐😂

نه اینو اولین رمانی بود ک میخوندم ولی الان ک فک میکنم دخترع رف کما بعدش زنده شد فک کنم دقیق یادم نی� ...

حیف شد رمان تو این سبکیا نداری؟....

ک عاشق ریسش بشه؟....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

رمانای اون زمان خیلی روم تأثیر گذاشته بود همش عصبانی بودم  و ذهنم درگیر بود 😐🤌🏻

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

حیف شد رمان تو این سبکیا نداری؟....ک عاشق ریسش بشه؟....

😂😂من الان از رمان بدم میاد اصلا نمیخونم 

ولی یادمه برنامه کلکسیون رمان دانلود کردم همشون داستانش همین بود

😂😂من الان از رمان بدم میاد اصلا نمیخونم ولی یادمه برنامه کلکسیون رمان دانلود کردم همشون داستانش هم ...

😂😂😂منم وایی رمان گناهکار و گودزیلا و ازدواج اجباری و ب سبک ازدواج اجباری و یاسمین و آیدا و مرد مغرور و کلی رمان آبکی خوندم منم 😂😂...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
😂😂😂منم وایی رمان گناهکار و گودزیلا و ازدواج اجباری و ب سبک ازدواج اجباری و یاسمین و آیدا و مرد مغ ...

گودزیلا رو خوندم 🥺😂😂ازدواج اجباری هم‌خوندم وای همشون آشنا هستن😂😂😂

تعریف کن

اولین رمان عاشقانه دختره با خالش و دوست خانوادگيشون تو یه محله بودن بعد دوستشون رفت خارج اینم عاشق پسره بود پسره هم به دخترخاله ش توجه داشت خلاصه تا بزرگ شدن این به جا دختر خاله هه با پسر نامه میدادن بعدش برا تحصیل میره خارج و دستش رو میشه و ازدواج میکنن 

ولی بعدش دیگه فقط رمان طنز مودب پور وای چقد می خندیدم با اون رمان ها