2777
2789
عنوان

مو درد

57 بازدید | 5 پست

چرا من همیشه مو درد دارم؟ رنگ میزنم نمیزنم شامپوم عوض میکنم ریشه موهام درد میکنه انگار یه مدل خیلی سفت بستی باز بازش میکنی هست حالت ولی من اصلا موهام تهت فشار نیست 

ممکنه هورمونی باشه؟ چون همرا با ریزش میاد

شاید موهات چربه یا اینکه دیر به دیر میری حموم

یا شاید اگه کوتاهشون کنی خوب باشه

من یادمه اینجوری شده بودم و حس میکردم مثل استخون شکسته درد میکنن و کوتاه کردم خوب شدن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
شاید موهات چربه یا اینکه دیر به دیر میری حمومیا شاید اگه کوتاهشون کنی خوب باشهمن یادمه اینجوری شده ب ...

مو چند ماه پیش از ته زدم یعنی با ماشین نه دیر به دیر هم حموم نمیرم قبل کوتاهی اینجوری میشدم الانم که موهام چند سانته باز همینجوری میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید موهات چربه یا اینکه دیر به دیر میری حمومیا شاید اگه کوتاهشون کنی خوب باشهمن یادمه اینجوری شده ب ...

فک کنم واسه روغن نارگیله شما روغن نارگیل نمیزدی؟

فک کنم واسه روغن نارگیله شما روغن نارگیل نمیزدی؟

یه مدت یسری روغن های نارگیل و سیاهدونه و روغن مو اوردینری میزدم و اره واقعا موهام درد میومد ولی نمیدونم بخاطر کدوم بود

حالا یه مدت نزن ببین چطور میشه

اگه اب شهرتون هم مثل اب ما رسوب زیاد داره هم یه بطری اب تصفیه ببر و اخر سر بریز رو سرت 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
مو چند ماه پیش از ته زدم یعنی با ماشین نه دیر به دیر هم حموم نمیرم قبل کوتاهی اینجوری میشدم الانم که ...

عجیبه یه دکتر برو ببین چی میگه