paolela مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2687 عنوان مو درد 59 بازدید | 5 پست چرا من همیشه مو درد دارم؟ رنگ میزنم نمیزنم شامپوم عوض میکنم ریشه موهام درد میکنه انگار یه مدل خیلی سفت بستی باز بازش میکنی هست حالت ولی من اصلا موهام تهت فشار نیست ممکنه هورمونی باشه؟ چون همرا با ریزش میاد 1403/07/18 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_عسل_بانو عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4431 شاید موهات چربه یا اینکه دیر به دیر میری حمومیا شاید اگه کوتاهشون کنی خوب باشهمن یادمه اینجوری شده بودم و حس میکردم مثل استخون شکسته درد میکنن و کوتاه کردم خوب شدن امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
paolela مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2687 شاید موهات چربه یا اینکه دیر به دیر میری حمومیا شاید اگه کوتاهشون کنی خوب باشهمن یادمه اینجوری شده ب ... مو چند ماه پیش از ته زدم یعنی با ماشین نه دیر به دیر هم حموم نمیرم قبل کوتاهی اینجوری میشدم الانم که موهام چند سانته باز همینجوری میشم
paolela مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2687 شاید موهات چربه یا اینکه دیر به دیر میری حمومیا شاید اگه کوتاهشون کنی خوب باشهمن یادمه اینجوری شده ب ... فک کنم واسه روغن نارگیله شما روغن نارگیل نمیزدی؟
_عسل_بانو عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4431 فک کنم واسه روغن نارگیله شما روغن نارگیل نمیزدی؟ یه مدت یسری روغن های نارگیل و سیاهدونه و روغن مو اوردینری میزدم و اره واقعا موهام درد میومد ولی نمیدونم بخاطر کدوم بودحالا یه مدت نزن ببین چطور میشهاگه اب شهرتون هم مثل اب ما رسوب زیاد داره هم یه بطری اب تصفیه ببر و اخر سر بریز رو سرت امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
_عسل_بانو عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4431 مو چند ماه پیش از ته زدم یعنی با ماشین نه دیر به دیر هم حموم نمیرم قبل کوتاهی اینجوری میشدم الانم که ... عجیبه یه دکتر برو ببین چی میگه امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند