2777
2789

این تاپیک زدم شاید یکی تجربه داشته باشه 

برای بهبودش چیزی بگه 

الان داداش من 2 ساله درگیره سرطان

8 ماهه خیلی داره عذاب می‌کشه 

دست راستش سوراخ و  زخم وحشتناک و باد کرده 

اصن باورنکردنیه پلاتین شم پیدا شده انقد پوستش رفته 

ما هم داریم هرروز باهاش عذاب میکشیم 

از درد خیلی زیاد داد میزنه 

صداشم بلند هم از صداش هم از مریضی ش که ناراحتیم تو عذابیم 

خیلی گناه داره 

سرطانش نادره 

دکترا ی سری گفتن قطع کنه دستشو 

میگه خوب میشم 

8 ماهه نخوابیده همش نشسته 

چون دستش تکون میخوره درد داره 

همش میگم خدا ی راهی پیدا شه معجزه هم هست

داستاناتونو واسه مریضاتون و بقیه رو خوندم بیشتر ناراحت شدم 

آخه زندگی چرا اینقدر نامرده

منم افسرده داغون شدم

من هم دارم با سرطان میجنگم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین الان ی تاپیک درمورد درمان سرفه و سرماخوردگی و اینا زدم و داشتم از خاصیت انار  پخته درمورد سرماخوردگی میگفتم و با بچه ها حرف میزدیم

اما شنیدم انار پخته خاصیت ضد سرطان ام داره و خیلی بدن ضدعفونی میکنه نمیدونم چقدرش راسته یا نه، اما فکر کنم امتحان بکنید بدک نیست نمیدونم تا حالا ندیدم ولی امتحان بکنیننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ارزوی سلامتی دارم براتون عزیزم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

خدا سلامتی بده

موافقت نکرد با قطع عضو؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

نذر حضرت شریفه کنید.

دختر امام حسن هستند.

نذر کنید مثلا چهل روز در مورد پدرش مطالعه کنی و بیشتر بشناسی.

یا برادرت رو که شفا گرفته ببری کربلا.

یه ژل رویال هم هست واسه تقویت سیستم ایمنی بدن اونم بخرید هر روز قبل ناشتا زیر زبون بزارن.

خدا شفا دهنده ست.

به اولیا خدا توسل کنید