2777
2789

[QUOTE=356458565]کرج،ساوه،فامنین،لالجین،همدان کنگاور،بیستون،کرمانشاه،سرابله مهران ..این وسط هم یه سری شهرای کوچکتر هم ..

از مرز که میگذری انقدر شلوغتر میشه و سرنوشتای مختلف میبینی که مسیر برات خیلی کوتاهتر میشه.

و مردم تو این مدت خیلی خیلی لطف میکنن به همه زوار،خونه در اختیارشون قرار میدن،حتی رختخواب و خیلی امکانات،ولی من تا حالا استفاده نکردم.همیشه کیسه خواب داریم.

امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه.اگه کسی اطلاعات خواست بازم سوال بپرسین گلم.

بچها ی سوتی بزرگ فیلممصطفی و یوسف و حمود تقریبا همسنن تو جوانیدر حالی ک وختی مصطفی رفت سربازی یوسف و ...

مصطفی تولد ۳۱ سالگیش گرفت . 

یه سوتی دیگه من یادمه بابام سال ۸۲ رفت کربلا همونجا انفجار شدیدی شد ما خیلی نگران بودیم اونحا اصلا موبایلنبود کهبایام به ماخبر بده نه رومینگ نه خط خود عراق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوش به سعادتت خیلی بهت غبطه خوردم . کاش منم این توفیق رو داشتم

ممنونم عزیزم.سیدالشهدا نگهدار شما و عزیزانت باشه.امیدوارم اگه صلاحت و خیرت تو این مسیر هست به زودی نصیبت بشه.هر چند ایمان دارم از دور هم که صدا کنی خودش بی جواب نمیذارت.

تو نی نی سایت بجز چندنفر همه عشق طوبی بودن در صورتی که بازی مصنوعیش اصلا چنگی به دل نمیزنه همش رو مخ ...

من آنیه رو بیشتر از طوبی دوس داشتم.طوبی کار خاصی انجام نداد بنظرم.آنیه قویتر بود..شایدم بخاطر بازیا بود ولی من حس خوب بودن و قدرت یه زن رو ببشتر از آنیه گرفتم تا طوبی

مصطفی تولد ۳۱ سالگیش گرفت . یه سوتی دیگه من یادمه بابام سال ۸۲ رفت کربلا همونجا انفجار شدیدی شد ما خ ...

باگهای سریال خیلی زیاد بود،قصه اش قشنگ بود.هنرپیشه ها خوب .میتونست بهتر و دقیقتر از آب دربیاد..

ن منم نگفتم طوبی رو ول کنه ولی وقتی انیه هرکاری برتش کرد و جون همون طوبی و خودشو مدیون انیه بود ولی ...

دقیقا....انگار آنیه خواهرش بود.بالاخره باید خیلی محبت میکرد به کسی که کل زندگیش مدیونش بود.حالا درسته بخاطرش نرفت ایران ولی کار زیادی نبود در مقابل اونهمه لطف آنیه.

من آنیه رو بیشتر از طوبی دوس داشتم.طوبی کار خاصی انجام نداد بنظرم.آنیه قویتر بود..شایدم بخاطر بازیا ...

دقیقا منم از انیه حس یه زن قوی و مستقل گرفتم 

از طوبی یه ادم سرخود معطل بی‌ادب که به همه میپره بعدش که بهشون احتیاج داره خودش مظلوم میکنه و همش در حال ببخشید گریه😑

پیاده روی ها نمیشه بیشتر از سه تا چهار ساعت باشه چون همه خسته میشن و ضمن اینکه همه اعضا جوان نیستن.م ...

یک ماه تو راهید؟! 

یک ماه راه میرید😮😮

وای خیلیه که 

عزیزم صبحونه ناهار شام 

تخم مرغ و خرما همش تو یک ماه مصرف میکنی؟

بالاخره مریضی اینا را چکار میکنن

خداقوت♥️

واااااقعا خدا قوت 

پیاده روی واقعی اینه ها 

اصلا نمیدونستم چنین چیزی وجود داره 

کاش یه سفرنامه بنویسی 

این سی چهل رور بنویسی 

سلامت باشید عزیزم.کرج هستیم.

عزیزم میشه از ته دلت برام دعا کنی  خیلی محتاجم به دعا...۴ ماهه زایمان کردم اصلا حال خوبی ندارم.حس های خیلی بدی دارم همش حس میکنم دیوونه دارم میشم.د۵ا کن برام خدا شفامو بده