2777
2789
کی گفته؟! همه کسایی ک من میشناسم ب شدت از طوبی متنفرن من از فخرالدینم متنفر شدم عوضی خیلی راحت دل ان ...

تو نی نی سایت بجز چندنفر همه عشق طوبی بودن 

در صورتی که بازی مصنوعیش اصلا چنگی به دل نمیزنه همش رو مخه 

از عشق طوبی و فخری میگن 

اما نمبدونم چرا اصلا عشقشون به دلم نمیشینه

مثلا طوبی که نمیدونست فخری زنده است 

ولی اصلا زیادی از فخری نمیکرد 

ولی مدام میگه آقااااام آقام 

وقتی میگه اقام حس تهوع میگیرم 

کلا فیلم خیلی تخیلی بود 

ن منم نگفتم طوبی رو ول کنه ولی وقتی انیه هرکاری برتش کرد و جون همون طوبی و خودشو مدیون انیه بود ولی ...

آنیه از ته دل گریه میکرد 

ولی طوبی هربار گریه میکرد انگار داره مسخره‌بازی در میاره 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو نی نی سایت بجز چندنفر همه عشق طوبی بودن در صورتی که بازی مصنوعیش اصلا چنگی به دل نمیزنه همش رو مخ ...

ارع اونطوری ک انیه عشقشو میتونس ب مخاطب منتقل کنه عمرا طوبی نشون نداد، انگار تظاهر میکرد ک عاشقشه

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
آنیه از ته دل گریه میکرد ولی طوبی هربار گریه میکرد انگار داره مسخره‌بازی در میاره

دقیقا وقتی برای بچش گریه کرد با وقتی ک برای فخرالدین گریه کرد اصلا قابل قیاس نبود من وقتی برا بچش گریه کرد دلم براش سوخت ولی وقتی برا فخرالدین گریه کرد انگار از ته دل نبود

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
ارع اونطوری ک انیه عشقشو میتونس ب مخاطب منتقل کنه عمرا طوبی نشون نداد، انگار تظاهر میکرد ک عاشقشه

نمیدونم بازی خودش بود یا فیلمنامه مشکل داشت 

یه ادم رو مخ ساخته بودن بجای اینکه دل‌نشین باشه 

یجا پررو بود یجا مظلوم میشد 

حس عاشقی ازش نگرفتم 

خیلی مصنوعی بود 

ولی حس آنیه خیلی خوب از کار در اومده بود 

ولی عشق طوبی وفخری حس عاشقانه بهم القا نمیکرد 

نمیدونم بازی خودش بود یا فیلمنامه مشکل داشت یه ادم رو مخ ساخته بودن بجای اینکه دل‌نشین باشه یجا پررو ...

اره دقیقا کل فیلم ارزوم بود طوبی از فیبم خارج شه و انیه فخرالدین ادامه بدن😅

از در خونه چطوری پیاده رفتی؟ هیچی هیچی کلا سوار نشدی؟

نه هیچی سوار نمیشم هیچ سالی عزیزم.در طول روز پیاده میریم مگه شب کاملا استراحت.بین راه برای خوردن غذا و نماز هم استراحت هایی داریم.

از در خونه چطوری پیاده رفتی؟ هیچی هیچی کلا سوار نشدی؟

من با یه گروه میرم که پرچمدارش همکار پدرم هست.ایشون هر سال از 83 رفته  و الان تعدادمون زیاد شده.از عاشورا تا اربعین چون گروهای پیاده روی زیادن نه تنها خطری وجود نداره که هر کسی به قدر خودش کمک میکنه به همه.البته که من سعی می کنم از کمک کسی استفاده نکنم حتی آب معدنی رایگان هم استفاده نمی کنم .نمیدونم حق الناس داره یا نذر واقعیه .خودم آب معدنی و  غذاهای سبک میخرم.

باید اسم سریال رو میزاشتن آنیه در عجبم چرا گذاشته بودن طوبی 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چطوری خوب شد وقتی دکتری نرفت

امام حسین شفاش داد 😒

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

نه هیچی سوار نمیشم هیچ سالی عزیزم.در طول روز پیاده میریم مگه شب کاملا استراحت.بین راه برای خوردن غذا ...

قبل هر استراحت چندساعت راه میرید؟ 

با درد و پا و ... چکار میکنی؟ 

چند روز تا مرز فقط طول میکشه؟ 

در طول روز چیا میخوری؟ 

یکم تعریف کن چند روزش رو🙏🙏

ما تا مرز با ماشین رفتیم نزدیک یه روز تو راه بودیم؟ 

قبل هر استراحت چندساعت راه میرید؟ با درد و پا و ... چکار میکنی؟ چند روز تا مرز فقط طول میکشه؟ در طول ...

پیاده روی ها نمیشه بیشتر از سه تا چهار ساعت باشه چون همه خسته میشن و ضمن اینکه همه اعضا جوان نیستن.ماها که توان داریم زودتر هم بریم باید بمونیم تا بزرگترا برسن بهمون.

هر استراحتی که بکنیم بیشتر از یک ساعت نیست.سالای اول که پاییز بود سختی راه توی تاریک شدن هوا بود ولی الان خب گرمای راهه که اذیت میکنه بیشتر همسفرا رو

معمولا صبح تاسوا یا عاشورا که راه میافتیم قبل اربعین کربلا هستیم.پیش نیومده به اربعین نرسیم.

طوری تنظیم میکنیم که موقع خوابمون به روستا،شهر،رستورانای بین راهی و یا پلیس راهها نزدیکتر باشیم که اگر کسی مشکلی براش پیش اومد درمانش راحت باشه و معطل نشن همه گروه..

این چند سالی که رفتم مشکل خاصی پیش نیومده.انشالا نفس باشه بعد اینم بتونم برم و نذرمو ادا کنم.

قبل هر استراحت چندساعت راه میرید؟ با درد و پا و ... چکار میکنی؟ چند روز تا مرز فقط طول میکشه؟ در طول ...

من که توی اون چهل روز هیچ غذای گوشتی نمیخورم که مسموم نشم.خرما،گردو،تخم مرغ.پنیر،خیار گوجه،ارده شیره. اینا همه جا در دسترس هست و آدم از خوردنش هم اذیت نمیشه.ولی سلیقه ایه و هر کسی تغذیه اش به خودش مربوطه.البته خریدن نون و میوه و یه سری چیزا مثل چایی خب دونگی حساب میشه.

در مورد پا درد و این چیزام خب خستگی برای بعضیا طبیعیه.گاهی برای سنای بالاتر ویلچر اجاره میکنیم یا هستن کسایی که نذر دارن و ویلچر میدن و تو شهر دیگه به موکبی که ادرسش رو میدن تحویل میدیم.

قرص تقویتی هم که من با خودم میبرم.چون سبکه و خوردنش لازمه.من معمولا زیاد میبرم که اگه کسی توان مالی نداشته بخره یا اولین باره که میاد تو طریق کم نیاره تو پیاده روی و کمکش باشیم.

کرج،ساوه،فامنین،لالجین،همدان کنگاور،بیستون،کرمانشاه،سرابله مهران ..این وسط هم یه سری شهرای کوچکتر هم هست ولی توی این جاها به همسفرای ما اضافه میشه.

از مرز مهرانم میریم نجف و از نجف شروع می کنیم

البته من خودم نذر نجف دارم‌ تا کربلا تو روز اربعین .نصف گروه از همون مهران مستقیم میرن کربلا.ولی گروه ما از نجف شروع می کنیم