2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من برعکس همه از طوبی متنفر بودم و عاااشق آنیه خیلی دوستش داشتم و حقش این نبود اون طوبی رو چقدر ازش ب ...

کی گفته؟! همه کسایی ک من میشناسم ب شدت از طوبی متنفرن من از فخرالدینم متنفر شدم عوضی خیلی راحت دل انیه رو بارها شکست ادعا میکرد عاشق طوبی والا عاشق واقعی با عاشق(انیه) اینطوری رفتار نمیکرد

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
من چند قسمتشو ندیدم . چرا دیبا و رسول از هم جدا شده بودن؟ بچه شون چی شد؟

رسول رو مقصر میدونسته ک اومدن خارج و دیگه نتونسته خواهراشو پیدا کنه،دیبا افسردگی گرفته بوده 

و از سر لجبازی طلاق میگیره

خیلی بدم اومد اخرش معلوم نشد سرنوشت عماد چیشدهالان طوبی توهم زده بود یا واقعا دیدش؟

خب واقعا دیدش..و براش مسلم شد که زنده اس.پیدا میکنن اونم حتما..خیلی لوس بازی شد آخرش..البته من که عاشق پایان خوشم.

دقیقا واقعا حیف از جوونی و اون مرام و معرفتی که داشت

کم پیش میاد یه زن انقدر باوقار با قلب به این بزرگی که اینهمه بی اعتنایی رو تحمل کنه.فک کنم واقعا توی داستانها باشه اینهمه بلندی روح

شفا گرفت

شفای شیمیایی پیشرفته یکم ساختگی بود چون شیمیایی تقریبا با هیچی درمان نداره مخصوصا بیست سال پیش اما من خودم جز افرادی هستم که بی اعتقاد به طریق بودم و مشکل روحی شدیدی برام پیش اومد و شب تاسوا با خودم عهد بستم برم پیاده روی از عاشورا تا اربعین (از دم خونه خودم تا بیت الحرمین) و اگه بهتر شدم هر سال برم.برای من معجزه بود ده سال پیش این مسبر چهل روزه.نمیدونم اگه توسل به سیدالشهدا نبود تا الان چه بلایی سرم اومده بود.بذر امید پاشید تو دل من که واقعا هیچ‌دوایی درمونم نبود و ده ساله افتخارشو دارم.هیشکی از این طریق دست خالی برنمیگرده اگه نیتش خالص باشه

شما خودت میتونی از عشقت بگذری بخاطر کسی ک حسی بهش نداری

ن منم نگفتم طوبی رو ول کنه ولی وقتی انیه هرکاری برتش کرد و جون همون طوبی و خودشو مدیون انیه بود ولی میتونس منصفانه تر رفتار کنه و جلوی انیه مدام نمیگفت عزیزم همون حرفش واقعا بارها دل انیه رو شکست، ب نظرت واجب بود جلو انیه مدام قربون صدقه عشقش بشه؟ 

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫