2777
2789
ماينوكسيدل بزن

موهای زائد رو زیاد نمیکنه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایینتر نوشتم یک روز یا دو روز درمیان از دو ساعت شروع کردم ب چهار و پنج رسوندم دختر بعد شیش ماه قطع ...

شما طبعتون سرده؟

من طبعم سوداست، حداقلش هفته‌ای یه بار میتونم بذارم

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

من ترکیبی که میخام بزارم حنا تخم مرغ قهوه اس بنظرتون دیگ چی بزنم بهش؟ اینایی که گفتین رو ندارم و دست ...

من اینایی ک گفتم رو استفاده کردم

بزن آزمون خطا کن ببین چیا ب موهات میاد 

مشکیه و الان قهوه ای طور شده و زیر نور ی شرابی طور خوشگل شده 

ببین یا باید ریزش رو بپذیری یا رنگ حنا رو 

تفت دادن هم هست برا رنگ نگرفتن ولی تاثیرش کم میشه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

شما طبعتون سرده؟من طبعم سوداست، حداقلش هفته‌ای یه بار میتونم بذارم

طبعم گرم و خشک

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اونم ی جور گیاه مث حنا ک مشکی می‌کنه ماهی ی بار اضافه میکردم بلکه قرمزی رو بگیره و خب نمیشه همیشه اس ...

برام مهم نیست موهام قرمز یا شرابی بشه

اگه بهش وسمه اضافه نکنم، ریزش رو قطع نمیکنه؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

من اینایی ک گفتم رو استفاده کردمبزن آزمون خطا کن ببین چیا ب موهات میاد مشکیه و الان قهوه ای طور شده ...

اهان درسته ممنونم

چه خوووب نه اتفاقا زیاد مشکلی ندارم فقط ریزشش خوب شه رنگشو میپذیرم 

ببخشید من حنام ۱ سالی هس مونده از همون میتونم استفاده کنم یا نه؟

من طبعم سرده چند بار و چن ساعت بنظرتون بذارم؟

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

برام مهم نیست موهام قرمز یا شرابی بشهاگه بهش وسمه اضافه نکنم، ریزش رو قطع نمیکنه؟

ببین ترکیب ب دست میاد من ی سری چیز اضافه میکردم ریزش زیاد میشد 

خودت کم کم دستت میاد

ن عزیزم کاری ب وسمه نداره حنای خالی هم میتونی بذاری

فقط اونایی ک گفتم هر کدوم خاصیت خودشون رو دارن مثلاً صدر میزدم دیگه شامپو اصلا استفاده نمیکردم خود حنا تمیز میکرد

وسمه هم ماهی ی بار برای گرفتن قرمزی میزدم تو میتونی نزنی

اهان درسته ممنونمچه خوووب نه اتفاقا زیاد مشکلی ندارم فقط ریزشش خوب شه رنگشو میپذیرم ببخشید من حنام ۱ ...

والا دختر اونا رو نمی‌دونم 

اگه می‌دونی برو تو پیج سوگند نگاه کن اونجا خیلی درموردش گفته 

من از اونجا نتیجه گرفتم چی کنم اینا در مورد اینایی ک گفتی واقعا واقعا اطلاعی ندارم وگرنه میگفتم 

ببین ترکیب ب دست میاد من ی سری چیز اضافه میکردم ریزش زیاد میشد خودت کم کم دستت میادن عزیزم کاری ب وس ...

آهان، ممنون از راهنماییتون 🌹

آهان، ممنون از راهنماییتون 🌹

ان شالله برات جواب بده 

موهات پر پشت پرپشت بشه 😁❤️

ان شالله برات جواب بده موهات پر پشت پرپشت بشه 😁❤️

ممنونم از دعای خوبتون🥰

منم زینک و مولتی ویتامین می خورممیخوام هیر ویت و بیوتین هم بخورم

منم همین قرص رو دکتر پریروز برام نوشته گفت اینو بخور  هنوز نخریدم  ب نظرت عوارضی چیزی نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲