atiiiss مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 459 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 52 پست چیکار کنم چی بزنم چه بخورم موهام کمتر بریزه؟😭 1403/07/17 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38412 خیلی بده بخدا روزی چندین وعده میخورم اصلا سیر نمیشم ب نظرت دیگه نخورم وزنم برمیگرده وزن رو با پیاده روی سریع کم کن
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9973 ماينوكسيدل بزن موهای زائد رو زیاد نمیکنه؟ نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1498 پایینتر نوشتم یک روز یا دو روز درمیان از دو ساعت شروع کردم ب چهار و پنج رسوندم دختر بعد شیش ماه قطع ... شما طبعتون سرده؟من طبعم سوداست، حداقلش هفتهای یه بار میتونم بذارم ۱۴۰۳/۱۱/۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۴ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5113 من ترکیبی که میخام بزارم حنا تخم مرغ قهوه اس بنظرتون دیگ چی بزنم بهش؟ اینایی که گفتین رو ندارم و دست ... من اینایی ک گفتم رو استفاده کردمبزن آزمون خطا کن ببین چیا ب موهات میاد مشکیه و الان قهوه ای طور شده و زیر نور ی شرابی طور خوشگل شده ببین یا باید ریزش رو بپذیری یا رنگ حنا رو تفت دادن هم هست برا رنگ نگرفتن ولی تاثیرش کم میشه آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5113 شما طبعتون سرده؟من طبعم سوداست، حداقلش هفتهای یه بار میتونم بذارم طبعم گرم و خشک آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1498 اونم ی جور گیاه مث حنا ک مشکی میکنه ماهی ی بار اضافه میکردم بلکه قرمزی رو بگیره و خب نمیشه همیشه اس ... برام مهم نیست موهام قرمز یا شرابی بشهاگه بهش وسمه اضافه نکنم، ریزش رو قطع نمیکنه؟ ۱۴۰۳/۱۱/۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۴ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست
mewooo عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1855 من اینایی ک گفتم رو استفاده کردمبزن آزمون خطا کن ببین چیا ب موهات میاد مشکیه و الان قهوه ای طور شده ... اهان درسته ممنونمچه خوووب نه اتفاقا زیاد مشکلی ندارم فقط ریزشش خوب شه رنگشو میپذیرم ببخشید من حنام ۱ سالی هس مونده از همون میتونم استفاده کنم یا نه؟من طبعم سرده چند بار و چن ساعت بنظرتون بذارم؟ دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5113 برام مهم نیست موهام قرمز یا شرابی بشهاگه بهش وسمه اضافه نکنم، ریزش رو قطع نمیکنه؟ ببین ترکیب ب دست میاد من ی سری چیز اضافه میکردم ریزش زیاد میشد خودت کم کم دستت میادن عزیزم کاری ب وسمه نداره حنای خالی هم میتونی بذاریفقط اونایی ک گفتم هر کدوم خاصیت خودشون رو دارن مثلاً صدر میزدم دیگه شامپو اصلا استفاده نمیکردم خود حنا تمیز میکردوسمه هم ماهی ی بار برای گرفتن قرمزی میزدم تو میتونی نزنی آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5113 اهان درسته ممنونمچه خوووب نه اتفاقا زیاد مشکلی ندارم فقط ریزشش خوب شه رنگشو میپذیرم ببخشید من حنام ۱ ... والا دختر اونا رو نمیدونم اگه میدونی برو تو پیج سوگند نگاه کن اونجا خیلی درموردش گفته من از اونجا نتیجه گرفتم چی کنم اینا در مورد اینایی ک گفتی واقعا واقعا اطلاعی ندارم وگرنه میگفتم آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1498 ببین ترکیب ب دست میاد من ی سری چیز اضافه میکردم ریزش زیاد میشد خودت کم کم دستت میادن عزیزم کاری ب وس ... آهان، ممنون از راهنماییتون 🌹 ۱۴۰۳/۱۱/۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۴ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5113 آهان، ممنون از راهنماییتون 🌹 ان شالله برات جواب بده موهات پر پشت پرپشت بشه 😁❤️ آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1498 ان شالله برات جواب بده موهات پر پشت پرپشت بشه 😁❤️ ممنونم از دعای خوبتون🥰 ۱۴۰۳/۱۱/۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۴ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست
hastifateme عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6100 منم زینک و مولتی ویتامین می خورممیخوام هیر ویت و بیوتین هم بخورم منم همین قرص رو دکتر پریروز برام نوشته گفت اینو بخور هنوز نخریدم ب نظرت عوارضی چیزی نداره اللهم عجل لولیک الفرج🤲
hastifateme عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6100 وزن رو با پیاده روی سریع کم کن آره میخوام از امروزانشالله شروع کنم ب پیاده روی باز ببخشید فقط میگم تا چه مدت زینک بخورم؟ اللهم عجل لولیک الفرج🤲