2777
2789
عنوان

قانون‌جذب😭🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 45 پست
برای اینکه بتونی خواسته ات رو جذب کنی، اول باید باورهات رو درست کنی که یکی از راه هاش نوشتن هست و دو ...

هرشب مینویسم . بلدم اینهارو ولی یکم عجولم 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تکنیک تبسمش یا چیز دیگه؟

من فعلا تکنیک تبسم و مراقبه رو انجام میدم خیلی نتیجه دیدم به نظرم روی یه تکنیک هر چی بیشتر کار کنی بهتره تا اینکه بری چنتا تکنیک یاد بگیری نصفه انجام بدی

این از کجا اومده؟؟

اونو نمیدونم جنبه علمی داره یا نه 

از اینستااومده 🤣

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
عزیزم تا رها نکنی نمیتونی به دست بیاری هاهر چه قدر بی قرار باشی برا رسیدن به خواستت بدتر ازت دور میش ...

کی گفته هرچی بی قرار تر باشم دور تر میشه؟ جنبه علمی داره؟

تجربه خودمو دارم میگمهر وقت زار زدم برا حاجتم نشده وقتی که دیگه رها کردم و بیخیالش شدم اتفاق افتاده

من زار زدم نشد بیخیال‌شدم ولش کردم بازم نشد😂😂

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
والا من تا اینجا بلدم تو اوضاعت خیطه😆

😂😂😂دم شوما گرم

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
تجربه خودمو دارم میگمهر وقت زار زدم برا حاجتم نشده وقتی که دیگه رها کردم و بیخیالش شدم اتفاق افتاده

من به چله خیلی اعتقاد دارم 

حالت الفا بهترین راه جذب خواسته ها

اون دیگه چیه