2777
2789
عنوان

قانون‌جذب😭🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 45 پست
باورهات رو درست کن خود به خود میاد سمتت نه تنها اون چیزی میخوای بلکه بهترش میاد

چی

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید رها کنی

مشکل اینه ک نمیتونم رهاش کنم 🤣

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
به گربه بگو

قضیه چیه؟🤔

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
پس به دست نمیاری برای رها کردن تلاش کن

🥺🥺 

عزیزم شما که صحیفه میخونی یه چیز بهت میگم حتما امتحانش کن اگه به نتیجه نرسیدی ولش کن بزن کانال معجزه تبسم استاد افلاکی داخل ایتا معجزززززززه میکنه با زندگی ادم قانون جذب رو کاملا با مساعل معنوی یکی کرده عالیه من که خیلی معجزه دیدم از این روش😍😍😍😍

قضیه چیه؟🤔

میگن اگه به گربه ارزوت رو بگی برآورده میشه اما به نظر من اگه ارزوهات رو بگی ارتعاشت کم میشه من ک این جوریم 

چی

برای اینکه بتونی خواسته ات رو جذب کنی، اول باید باورهات رو درست کنی که یکی از راه هاش نوشتن هست و دوم اینکه دایم به این فکر نکن که چرا نمیشه پس کی بدستش میارم و فلان اینا مواردی هست که خودم تجربه اش کردم برای جذب کردن

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
عزیزم شما که صحیفه میخونی یه چیز بهت میگم حتما امتحانش کن اگه به نتیجه نرسیدی ولش کن بزن کانال معجزه ...

حتما امتحان میکنم . مرسی ♥️🍃

ب گربه چی بگیم میشه کامل توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارزوهات رو خواسته هات رو به گربه بگو