2777
2789
عنوان

خانوما خیلی برام دعا کنید لاغر شم

204 بازدید | 11 پست

محتاج دعاتونم ۱۵ کیلو اضافه وزن گرفتم پریودیم بخاطر چاقی عقب میفته همش، حس میکنم دارم دیسک کمر میگیرم و مجردمم  الان ی هفتس روزانه ۱۳٠٠ کالری مصرف میکنم این اولین باره تونستم ی هفته دووم بیارم لطفا برای لاغر شدنم صلوات بفرسین😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۰تا باید کم کنم😐

با سالاد لاغری بگیر گشنه هم کمتر میشی هرچند معدتو کوچیک نمیکنه ولی سیرت نگه میداره من ناهار نصف ساندویچ با ی کاسه سالاد خوردم شامم باز نصف ساندویچ و ی کاسه سالاد سیرم میشم از بس محتویات گوجه و کلم زیاد میریزیم قبلا ساندویچ دونونه میخورم😂

ببین دعای ما باعث نمیشه لاغر شی

تصمیم خودت باعثش میشه

اگرم نتونستی 

الفا اسلیم بخر  بخور

عالیه واقعت خیلی

فقط اینکه اصل باید باشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
فست چه مدلیه؟

باهتش فقط عضله میسوزونی یا آب بدنت کم میشه

بعدا تا ول کنی دو برابر برمیگرده

فست چون تایم زیادی هیچی نمیخوری بعدا باید عین همون روش ادامه بدی برای همیشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم