2777
2789
عنوان

ابجیم با مدیر و معلم دعوا کرده

412 بازدید | 20 پست

ابجیم کلاس هشتمه یه معلم ریاضی داره خیلی اخلاقش افتضاح هستش  از همون اولم با خواهرم لج بود حالا نمیخوام از ابجیم تعریف کنم ولی ادمی نیست که جواب بی احترامی و با بی احترامی بده ولی خب بنظرم صبر ادم بالاخره یجایی تموم میشه  دیگه.

معلم گفته  یه سوال مثل اینکه به بچه داده حل کنن ابجی منم حل کرده رفته نشون بده میگه گفتم خانم درسته بعد یدفعه ای میگه خیلی با یه حالت وحشی برگشته دفترو از دست ابجیم گرفته داد زده سرش این چیه نوشتی تو خنگی احمقی هیچی نمیفهمی بعد ابجیم برگشته بهش گفته تو حق نداری جلو همه منو تحقیر کنی فکر کردی کی هستی که هرچی از دهنت میاد بیرون بهم میگی به چه اجازه ای بهم توهین میکنی اگه اشتباه نوشتم  حق نداری سرمن داد بزنی این معلمه هم ابجیم برده دفتر پیش مدیر که این به من بی احترامی میکنه مدیرم اخراج یه هفته ای داده خواهرم هرچی گفته این من فقط از خودم دفاع کردم و مقصر من نیستم مدیر گوش نکرده گفته اخراجی 

الان حق با خواهرم هستش؟ و واقعا بی احترامی کرده؟ 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

بستگی داره واقعا این اتفاق افتاده یانه

اگه در این حد بوده خب تقصیر معلم ولی شاید یه ذره گذاشته روش که مامان و بابات دعواش نکنن🤔

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین اموزش پرورش

آره برن بیشتر خودشونو  مورد خنده ی کارمندا  قرار بدن  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بستگی داره واقعا این اتفاق افتاده یانهاگه در این حد بوده خب تقصیر معلم ولی شاید یه ذره گذاشته روش که ...

نه خواهرم اگه کاری کنه نمیترسه میگه ولی خب ما هممون میدونیم از پارسال معلم باهاش مشکل داشته همش توهین میکرده این بدبختم میومده خونه گریه گریه که جلو بچه ها بهم توهین کرده

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

برای اخراج موقت اول والدین رو می خوان و بعد صورت جلسه و ....فردا بره مدرسه بشینه سر کلاس

نه اینا هیچی نخواستن فقط گفتن بهش تا یه هفته نیا 

اگه بره بد شه براش چی

نه خواهرم اگه کاری کنه نمیترسه میگه ولی خب ما هممون میدونیم از پارسال معلم باهاش مشکل داشته همش توهی ...

دیگ بعضی معلما اینجوری ان بدبختانه 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چی بگه آدم، بعضی معلما بد فازی دارن

عقده دارن بعضی ها واقعا

الان خواهرم نشسته گریه میکنه حالا من تا یه هفته چیکار کنم حالا بابام میگه فردا باهات میام مدرسه ببینم چی میگن 

شما که میگی کاری نکردهحداقل پدر و مادرتون برن مدرسه ببینن چه خبرهشاید اینجوری که میگه نیست

اره بابام فردا میره