2777
2789

... چند ماهی هست غذا خیلی کم میخورم..  چند تا ویتامین هم به شدت کم شده... موهام نازک و همش تو حموم میریزه آنقدر ریخته کف سرم تقریبا واضح معلومه... لاغر شده صورتم... چوبی هم دارم برای همین ویتامین ام جذب نمیشن راه کار دارید؟! 

قرص زینک پلاس 

اشتها آوره

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اشتها نیس

خب غذا بخور پس 

اگر مشکلی هست تو زندگی بهش فکر نکنین 

بازم قرص ویتامین  زینک پلاس قرص آهن باید بخورین 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اول باید ویتامین های از دست رفته ی مورد نیاز بدنتو تامین کنی و بعد به فکر یه درمان اساسی باشی ریزش تا حدی طبیعیه ولی دیگه نه در این حد توی این سن

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

عزیزم اگر تجربه من میخای زمان رژیم

آمپول بیوتین و بپانتین هر هفته بزن ویتامینه 

قرص آهن مصرف کن

ویتامین c و امگا ۳

توی رژیم از عدس و خرما و سبزیجات استفاده کن

اما مهم ترنیش برای من امپوله بود

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️
سنم و مگه میدونی؟!

نمیدونم چرا ولی حس کردم باید کم سن باشی😑😂

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.