2777
2789
عنوان

اکسم از حرص من اینکارو کرده آیا

228 بازدید | 18 پست

من روی پیج اینستاگرامش حساس بودم که دختری رو نداشته باشه و اونم همینکارو میکرد و بدشم نمیومد ذوق هم میکرد گاهی هم من یادم میرفت خودش به شوخی میگفت چندوقته ندیدی پیجمو ببین کسی نباشه

حالا که چندماهی از کات کردنمون گذشته یه پیج جدید هم حتی زده و رل هم گمونم زده و چندتا دختر هم داره تو هردوتا پیجش اینی که دختر وجود نداشت تو اینستاگرامش...

به نظرتون از حرص من اینکارو کرده یا حالا که من نیستم راحت شده و شخصیت هولی که داشتو رو کرده...

میدونم فکرام مسخرست ولی خب...

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داره از حرص اگرم نه ک هولیشو رو کرده😅

نمیدونم دوستم داشت یا نه:)قبل اینکه من باشم اخه دختری فالو نداشت کلا...نمیدونم...

نمیدونم دوستم داشت یا نه:)قبل اینکه من باشم اخه دختری فالو نداشت کلا...نمیدونم...

هعی نمیتونم آبجی:))

منم تو کار پسرا موندم کلا نمیشه شناختشون 

هر دفعه یه رفتار از خودشون نشون میدن نمیدونی کدوم شخصیتشون واقعیه

خیلیا رفتارشون اینطوریه دلشون نمی‌خواد کسی ک دوسش دارن دختر یا حالا پسر دیگه ای دوروبرش باشه از دوست ...

فکر اینکه حتی یه دخترو نگاه کنه دیوونم میکرد واقعا حسودم تو اینجور موارد:)))

خیلی زندگی رو بهش سخت کردی من ۱۰۰ تا مردو فالو کردم پس شوهرم جرم بده؟

اوف خواهر یجوری میگی زندگیو سخت کردی انگار چیکارش کردم خب چشمش کور دندش نرم واسه ارامش من باید اینکارو میکرد انقدررر سخت بود یعنییی

اوف خواهر یجوری میگی زندگیو سخت کردی انگار چیکارش کردم خب چشمش کور دندش نرم واسه ارامش من باید اینکا ...

نمیدونم والا من نظرم اینه ماهی رو هرچی سفت تر بگیری بیشتر لیز میخوره احتمالان انقدر حساس بودی از دستش ندی فکر کرده چه تحفه ای هستش زن و مرد هم نداره عشق زیادی بدی طرف سرش گیج میره خود من یه جوری رفتار کردم مرده فکر نکنه چه گوهی هستش با دختر خاله هاش لاس میزد میگفت حرصی میشی با من انقدر راحتن منم میگفتم تو نشدی یه خر دیگه الحمدالله خر زیاده بیاد منو بگیره فردا طلاقم بده برو با دختر خالت ،مردارو نباید زیاد تحویل بگیری 

سیاست نداری دختررررررررررررررررررر😘😘😘🥰🥰🥰

(از شرت راحت شده )به خدا شوخی کردم یادم رفت علامت خنده بزارم حلال کن عشقم🙂🥰🥰🥰😍😍😍

نمیدونم والا من نظرم اینه ماهی رو هرچی سفت تر بگیری بیشتر لیز میخوره احتمالان انقدر حساس بودی از دست ...

دقیقا درست میگی خیلی صاف و ساده رفتار میکردم اونم نقطه ضعف گرفته بود 

دمت گرم باید باهاشون همینطور بود😂

اوکیه قربونت برم فداسرت❤️❤️

دقیقا درست میگی خیلی صاف و ساده رفتار میکردم اونم نقطه ضعف گرفته بود دمت گرم باید باهاشون همینطور بو ...

خدا مرگش بده قدرتو نمیدونه اتفاقا زن حسود مثل خودت یا مرد حسود که اسمشو میزارن غیرت به خدا تو این دوره کمه اینجور افراد خیالت راحته بهت خیانت نمیکنن یه جواهر رو از دست داد فقط قدر خودتو بدون تن به هرکسی ندی هنر دختر اینه پسر رو تشنه ببره لبه چشمه برگردونه تا موقع عقد بعد عقد پاها بره بالا چون دیگه دور دسته تو هستش هرجور بخوای فرش میدی😅خل و چل تر از من دیده بودی تو ۵۰ سالگی؟؟؟

خدا مرگش بده قدرتو نمیدونه اتفاقا زن حسود مثل خودت یا مرد حسود که اسمشو میزارن غیرت به خدا تو این دو ...

دور پسرجماعتو دیگه خط کشیدم لیاقت هیچی رو ندارن 

حالا میدیدیمون میگفتی دختره سرش به سنگ خورده با اینه؟دوستام میگفتن تو این چی دیدی😂 از سرشم زیادی بودم حتی خودشم به زبون اورد میگفت گوشت خوب نصیب شغال میشه😑

خدانکشتت😂ماشالا بزنم به تخته😂