2777
2789
عنوان

معده درد عصبی

81 بازدید | 4 پست

کسی هست معده درد عصبی داشته باشه؟

بچه ها من یه مدت خیلی ناراحتی و فشار عصبی زوم بود طوری که حتی موقع خواب ناخودآگاه دستمو مشت میکنم و ناخونامو به کف دستم فرو میکنم

از همون موقع معده دردم شروع شد ولی اهمیت ندادم تا الان دو سال گذشت دیگ اون فشار عصبیم کم شده ولی معده ام بشدت آسیب دیده نه میتونم غذارو هضم کنم نه میتونم ترشیجات و سرخ کردنی بخونم حتی بشدت لاغر شدم😭💔حتی موقع خواب یهو احساس خفگی میکنم و بیدار میشم 

همین الآنم از دکتر برگشتم دکتر همش ازم سوال میپرسید اصلا اجازه نداد خودم بگم بعد یه آزمایش خون نوشت و دارو داد 

خیلی نگرانم کسی هست اینطور بوده و خوب شده؟

بله چند ماه به شدت ذرگیرش بودم انقباضای بدی داشت کلی وزن از دست دادم ولی بعدش که اعصابم آروم شد حالم خوب شد

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز