2777
2789

خداهم بهت بده و پشیمون نشی

بچه ها نمیخوام پشیمونی هارو بشنوم لطفا اگر پشیمون نشدید بنویسید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

آره عزیزم شده 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زور رو متوجه نمیشم یعنی چی 

چه جوری به زور میشه چیزی گرفت؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
میشه فقط موضوع خواستنتو بگی بهم

کامل میگم عزیزم

من با همسرم دوست بودم تو دوستیمون یکسری مشکلات خاص داشتیم

بخاطر همونا خانواده من راضی نبودن حتی ما کامل از هم جدا شدیم

ولی من از ته دلم همسرم‌رو دوست داشتم 

خیلی اذیت میشدم ولی مدام به خدا میگفتم همین یه خواسته رو دارم اینکه هرطور شده به هم برسیم

با اینکه سنمم کم نبود ۲۷ سالم بود ولی مثل بچه ها فقط میخواستم به هم برسیم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
کامل میگم عزیزممن با همسرم دوست بودم تو دوستیمون یکسری مشکلات خاص داشتیمبخاطر همونا خانواده من راضی ...

منم 14 روزه باهم کامل تموم کردیم هیچ خبرییییی از هم نداریم 

ولی واقعا من دوسش دارم 

واقعا دیگ نمیدونم خدا رو به چی و کی قسم بدم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

منم 14 روزه باهم کامل تموم کردیم هیچ خبرییییی از هم نداریم ولی واقعا من دوسش دارم واقعا دیگ نمیدونم ...

ببین به حرف من گوش بده قسمت هم باشید به هم میرسید

من دو بار ۲ ماه کامل از شوهرم تو دوره دوستی جدا شدم

هر سری برام خواستگار میومد ولی به طرز عجیبی جور نمیشد!!

و یه توصیه هم بهت دارم که اصلا تو بهش برنگرد بذار اگه میخوادت خودش بیاد جلو