2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

221 بازدید | 32 پست

کیا استفاده میکنن واقعا خوبه

من حس میکنم چون هفت روز داخل ادم هستش مداوم واژن گشاد میشه 

البته که من استفاده نکردم تجربه ای ندارم لطفا اگه اینطور نیس منو نخورید فقط تجربه هاتون رو بگید ممنون😂

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم 

نه اینطور نیست! 

خیلی خوبهههه.  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من بدم میاد چند روز چیزی داخلی باشه تازه احتمال عفونت هم بالا میبره

اره منم به ایناش فکر میکنم حس میکنم سخته بعدش آدم راه بره😐😂

واژن پارچه نیست جا بندازه گشاد بشه

حالت ارتجاعی داره

همونجوری که شما اگه یه لقمه خیلی بزرگ برداری و بخوری دهنت و لپات گشاد نمیشن برمیگردن به حالت اول

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کاپ و تامپون استفاده طولانی مدتش باعث گشادتر شدنه واژن میشه

پزشک زنان تو مشاوره ی قبل از عمل زیبایی این‌رو از مراجعینشون میپرسن که آیا از اینا استفاده میکردی یا زایمان متعدد داشتی

Life is too short to not enjoy
اره منم به ایناش فکر میکنم حس میکنم سخته بعدش آدم راه بره😐😂

مگه چقدره؟

یه بند انگشته تو فک میکنی یه توپ فوتبال قراره بذاری بین پات و راه بری؟

اصن احساس نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واژن پارچه نیست جا بندازه گشاد بشهحالت ارتجاعی دارههمونجوری که شما اگه یه لقمه خیلی بزرگ برداری و بخ ...

ممنون بخاطر این مثال خوب🤣

به  نظرم کسایی میتونن نظر بدن راجب کاپ که ازش استفاده کرده  باشن.  

اینکه تا حالا نداشتی بعد بیای بگی بده و فلان درست نیست

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅