2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 32 پست
کاپ و تامپون استفاده طولانی مدتش باعث گشادتر شدنه واژن میشه پزشک زنان تو مشاوره ی قبل از عمل زیبایی ...

اصلا گشاد نمیکنه

چون اولا اونقدر بزرگ نیست

بعدم واژن حالت ارتجاعی داره

اگه بنا به گشاد شدن با کاپ باشه همه خانومایی که رابطه جنسی دارن هم باید گشادی واژن رو تجربه کنن

که نمیکنن

چون واژن با یه سری ماهیچه کنترل میشه و هرگز قرار نیست اونا قابلیتشونو از دست بدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم کسایی میتونن نظر بدن راجب کاپ که ازش استفاده کرده باشن. اینکه تا حالا نداشتی بعد بیای بگی ...

دقیقا

چون دوست ندارن استفاده کنن دو نفر دیگه رو هم گمراه میکنن

ما سالها استفاده کردیم و راضی بودیم نظرمون معتبر تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دقیقاچون دوست ندارن استفاده کنن دو نفر دیگه رو هم گمراه میکننما سالها استفاده کردیم و راضی بودیم نظر ...

من حتما یه بار تجربش میکنم 

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
اصلا گشاد نمیکنهچون اولا اونقدر بزرگ نیستبعدم واژن حالت ارتجاعی دارهاگه بنا به گشاد شدن با کاپ باشه ...

عذرخواهی میکنم ولی رابطه جنسی ۲۴ساعته و ۶ ۷ روز مداوم نیست

من مشورت کردم با پزشک اطلاعات خودم رو واسه استارتر نوشتم نظر شماهم محترمه💙

Life is too short to not enjoy
من دو دلم واسه تجربه کردنش آدم وقتی داره راه میره اذیت نمیشه😐😂

نوارو که مثل بالشه میذاریم میتونیم راه بریم بعد کاپ  که جاسازی میشع نشه😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

عذرخواهی میکنم ولی رابطه جنسی ۲۴ساعته و ۶ ۷ روز مداوم نیستمن مشورت کردم با پزشک اطلاعات خودم رو واسه ...

منم ۶ ساله دارم استفاده میکنم

طبق تجربه این سالها گفتم 

گفتم که نظرتون محترمه دعوا دارید؟😂

چرا فکر کردی من دعوا میکنم؟

من کاملا عادی صحیت میکنم، شما با لحن نامناسب خوندین

دقیقاچون دوست ندارن استفاده کنن دو نفر دیگه رو هم گمراه میکننما سالها استفاده کردیم و راضی بودیم نظر ...

اصلا مقاومتشون در برابر کاپ خیلی جالبه. 😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چرا فکر کردی من دعوا میکنم؟من کاملا عادی صحیت میکنم، شما با لحن نامناسب خوندین

توی نوشتن اصرار زیاد به تمایل به بحث برداشت میشه👌🏼

روز خوبی داشته باشی

Life is too short to not enjoy