2777
2789

چقدرحق گفتی

من خسته شدم یعنی جا زدم

بابا بسه

هرکی سرش تو کی ون خودش باشه

چیه هی چرا زیاد میره چراکم میره چرا این جوذی گفت چرا چرا

بخداخسته شدم همش خفه خون گرفتم بکسی برنخوره

یهو فوران کرد بدتون اومد بدرک

لعنت ب شوهر نفهم بدقلق دهن بین مادر پرست مادرمرده

😂😂بخدانمیدونم بخندم یاگریه کنم بااین زندگی گ وه ی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ما زنا باید مراقب باشیم به کسی برنخوره بخدا خسته شدم بعد از بیست سال زندگی هنوز حرف حرف خانوادش

من چندبار دعوام شد با همسرم بعد اقوام و خانواده همسرم اومده بودن با من صحبت کنن میگفتن تو بلد نیستی زنانگی تو بلد نیستی زندگی ، زندگی دسته زنه میگفتم بابا پسر شما رفیق بازه به من چه میگفتن حتما ارامش بهش ندادی میگفتم من اصلا کاری ندارم میگفتم نه مقصر تویی که اون رفیق بازه :/

من چندبار دعوام شد با همسرم بعد اقوام و خانواده همسرم اومده بودن با من صحبت کنن میگفتن تو بلد نیستی ...

منم وقتی نامزدیم بهم خورد همه اومدن گفتن تقصیر خودته زن واقعی به مردش میچسبه به درک بره گمشه مادر خراب روح و روانمو داغون کرد 

من چندبار دعوام شد با همسرم بعد اقوام و خانواده همسرم اومده بودن با من صحبت کنن میگفتن تو بلد نیستی ...

کاملا درکت میکنم عزیزم دو تا پسر دارم سیزده وچهار ساله ولی شوهرم هنوز خانواده اولش خونه مادریشه

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
هیچی کار ساز نیست ...سایز ش رو ازم پنهان کرده بو د

😂ببخش خندم گرفت

شوهر بیشعورمن قبل عقد بهم بزور نشون داد میگغت تحمل میکنی اینو

خاک توسرش من چه بدونم بزرگه کوچیکه

اصلا هم بزرگ نبود حس بزرگ بینی داشت

الانا بهش میگم چقدر تو احمق بودی همچین کاری کردی 

کلی منو ی گریه انداخت اون روز ازش بدم اومد 

کاش همون روزا عقل داشتم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بخصوص اگه خانواده همسرت مردسالار باشن و همسرت هم بد قلق باشه

نههههه خونه زن سالار ندیدی اینو میگی

تو خونه فقط حرف ی زن برو داشته باشه و اون زن احمق و خودخواه ب تمام معنا باشه 

باز مردا با دورویی خبرچینی اینا کار ندارن

درکت میکنم

درموندم

نزدیک یک ماهه انکار طلاق عاطفی گرفته باشیم😔

من مامانمم رحم نمیکنه میگه باید دو رو باشی سیاست داشته باشی من میخوام خود واقعیم باشم سیاست میخوام چ ...

واقعا برای خانواده شوهر باید دورو باشی ، مثل خودشون مامانش جلو شوهرم منو بوس میکنه وقتی شوهرم نبست اصلا محلم نمیزاره