2777
2789

من فقط تمام تمرکزم روی شوهرمه و حرف هیچ کدوم خانوادش مهم نیست برام.رابطم باهاشون خیلی خوبه و مشکلی ندارم و دوستتم دارن تما مهم اینه شوهرت طرفت باشه.من همیشه در برابر خانوادش طرف من بوده و حمایت کرده برای همین خانوادش جرات نکردن کاری کنن و البته خودمم احترامشون را دارم و دوستشون دارم

چقدرحق گفتیمن خسته شدم یعنی جا زدمبابا بسههرکی سرش تو کی ون خودش باشهچیه هی چرا زیاد میره چراکم میره ...

من انقد تو خودم ریختم که حمله عصبی بهم دست داد حتی به بیمارستان روانی رفتم مامانمو کتک میزدم لباسام تو بیمارستان داشتم درمیاوردم از تنم

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درموندمنزدیک یک ماهه انکار طلاق عاطفی گرفته باشیم😔

خسته شدیم خدا من مامانم میگه یه کلمه هم حرف نزن نفس نکش خدانکنه بهشون برنخوره گفتم دیگه خراب شد تمام بزا تو حال خودم باشم بخدا انگار با پرنس ازدواج کردم یا پسر وزیر. که باید سلطنتی رفتار کنم دره پیتی بیش نیست 

من فقط تمام تمرکزم روی شوهرمه و حرف هیچ کدوم خانوادش مهم نیست برام.رابطم باهاشون خیلی خوبه و مشکلی ن ...

شما شانس. داشتین طرفتون بوده خیلیا شوهره طرف زنش نیست و مدام از خانوادش دفاع میکنه

من چندبار دعوام شد با همسرم بعد اقوام و خانواده همسرم اومده بودن با من صحبت کنن میگفتن تو بلد نیستی ...

زورشون به پسرشون نرسیده تا الان جرعتم ندارن به خودش بگن 

میریزن سر تو 

بگو تربیت خودتونه تا N سالگی اینجوری تربیت کردین الان توقع دارین من عوضش کنم؟ 

واقعا برای خانواده شوهر باید دورو باشی ، مثل خودشون مامانش جلو شوهرم منو بوس میکنه وقتی شوهرم نبست ا ...

من فیلم در میورد زنیکه فیلمن همش نکه خودشون فیلم بازی میکنن با ادم رو راست خوب نیستن ادمی که خودش باشه باید دو رو بدجنس باشی

من انقد تو خودم ریختم که حمله عصبی بهم دست داد حتی به بیمارستان روانی رفتم مامانمو کتک میزدم لباسام ...

بمیرم برات🥺من سر شوهرم خالی کردم الانم محکومم ب بداخلاقی زن بد بودن

زندگیم نابود شده 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بمیرم برات🥺من سر شوهرم خالی کردم الانم محکومم ب بداخلاقی زن بد بودنزندگیم نابود شده

من قشنگ دوران پریودی میرفتن رو مخم خب اشغالا حداقل اون چندروزو به حال خودم رهام میکردین

بمیرم برات🥺من سر شوهرم خالی کردم الانم محکومم ب بداخلاقی زن بد بودنزندگیم نابود شده

خدا نکنه عزیزم الان یه مادر افسردم که بیست روز از خونه بیرون نرفتم اخرش بهم میگه من که مشکلی ندارم تو خوشی زده زیر دلت

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز