من فقط تمام تمرکزم روی شوهرمه و حرف هیچ کدوم خانوادش مهم نیست برام.رابطم باهاشون خیلی خوبه و مشکلی ندارم و دوستتم دارن تما مهم اینه شوهرت طرفت باشه.من همیشه در برابر خانوادش طرف من بوده و حمایت کرده برای همین خانوادش جرات نکردن کاری کنن و البته خودمم احترامشون را دارم و دوستشون دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درموندمنزدیک یک ماهه انکار طلاق عاطفی گرفته باشیم😔
خسته شدیم خدا من مامانم میگه یه کلمه هم حرف نزن نفس نکش خدانکنه بهشون برنخوره گفتم دیگه خراب شد تمام بزا تو حال خودم باشم بخدا انگار با پرنس ازدواج کردم یا پسر وزیر. که باید سلطنتی رفتار کنم دره پیتی بیش نیست
من انقد تو خودم ریختم که حمله عصبی بهم دست داد حتی به بیمارستان روانی رفتم مامانمو کتک میزدم لباسام ...
بمیرم برات🥺من سر شوهرم خالی کردم الانم محکومم ب بداخلاقی زن بد بودن
زندگیم نابود شده
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂