2777
2789
عنوان

انتخاب اشتباه😓

386 بازدید | 47 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من یه دختر مجردم و ۱۹ سالمه اواخر مرداد با یه پسر آشنا شدم و یه سری حرفا اول آشناییمون زدیم من اولین سوالی که حسم گفت بپرسم پرسیدم و گفتم شما مطلقه که نیستی خندید گفت آره ۴ تا بچه هم دارم دیدم مسخره میکنه جواب نمیده کم کم گذشت از رابطمون من بعده سه هفته دوباره این سوال و پرسیدم (دیدین میگن حس ششم زن هیچوقت دروغ نمیگه) برداشت گفت اگه راستشو بگم ترکم نمیکنی منم گفتم بگو ببینم گفت آره من قبلا ازدواج کردم دو سه سال با هم زندگی کردیم گفتم علتش چی بوده گفت بهم خیانت کرد و دوباره گفت ببین هرچی بوده دوطرفه بوده من کلی گریه کردم گفتم چرا اولش بهم نگفتی گفت نمیخواستم از دستت بدم و فلان بعدش که حضوری همو دیدیم گفت بزار کامل بهت توضیح بدم گفت من ده ساله که ازدواج کردم ولی باور کن فقط سه سالشو باهم بودیم و زنم دائم قهر میکرد و با خانواده من بد بود و مادر زنم خیلی دخالت میکرد خلاصه من بعده گذشت یک هفته رفتم پیش روانشناس قضیه رو مطرح کردم بهم گفت سعی کن جدا بشی چون شرایطتون اصلا با هم دیگه جور در نمیاد شما سنت پایینه چرا میخوایی ازدواج کنی و این حرفا به خانواده ام هم شرایطش و گفتم به شدت مخالفن.. به خودش هم همه اینارو گفتم و گفتم که باید جدا بشیم اما اون میگه نه من بیخیال تو نمیشم 

منم وابسته اش شدم یه جورایی یکم سخته برام به نبودنش عادت ندارم 

از یه طرفم میگم زندگی با همچین آدمی که این شرایط و داره واقعا سخته و از کجا معلوم مشکل از کدومشون بوده هیچ وقت هم نمیتونم قضاوت کنم چون تو زندگیشون نبودم

خواستم باهاتون درد و دل کرده باشم و یه کوچولو راهنماییم کنین😔🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۰ درصدشون میگن زنشون خیانتکار بوده ولی ب نظرم یک مرد اینطور خیانت زنشو جار نمیزنه باور نکنید بازیشونه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اولا باید از اول به شما میگفت نه اینکه پاتو به رابطه باز کنه وابسته شی بعد بگه ایشون اول رابطه بهت دروغ گفته پس اعتماد بهش سخته

دوما زندگی با کسی که قبلا ازدواج کرده ممکنه چالش برانگیز باشه 

خیلی فکر کن ببین منم دقیقا همسن خودتم میفهمم الان احساست اجازه نمیده ولش کنی

ولی خواهشا هیجانی تصمیم نگیر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

وااای دختر مگه دورازجون دیواانه ایی یا قحطی پسر امده با ی مردی ک ۱۰ سال سابقه زندگی مشترک داشته میخای ازدواج کنی 

واقعا چ بلایی داره سر جوونای ما میاد بیخیال بابا کات کن بنظرم اصن آدم قابل اعتمادی نیست و همه حرفاش دروغ محضه 

انشالله بهترینها نصیبت میشه خودتو نجات بده

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

حالا تنها مشکل همینه ؟

یا چیز دیگه ایم هست ؟ این خیلی مهمه

چندسالشه که 10 سال زندگی کرده بعدم طلاق گرفته؟

اصلی ترین علت جدا نشدنت چیه؟ فقط وابستگی؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

حیفی عزیزم بایه مردی که ده سال بازنش بوده کلی تجربه از زنش داره واسه تو که تجربه اولته زمین تا آسمون فرق دارید اون بگیرتت مثل تو که شور واشتیاق نداره بعد یه مدت واسش عادی میشی اختلاف سنیتونم زیاده ،ازش میخای برید  زیر بارون قدم بزنید اون میگه سرده  ول کن بابا  ،شبا زود میخوابه چون اقتضای سنشه اینارو دیدم که مثال زدم واست  ،بذاربره بایکی مث خودش ازدواج کنه وابستشی اشکال نداره یه مدت گریه میکنی بعدش عادی میشه واست ،

نتیجه روابط امروزی تو سن ۱۹ سالگی همینه دیگه یچی می دونستن که میگفتن هرکار میخواین بکنین با مامان با ...

والا ما پا تو هر سنی میزاریم میگن بچه ای نمیدونم کی قراره بزرگ بشیم