2777
2789
عنوان

IUI

576 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسی بوده که بعد ای یو ای ،شیاف پروژسترون استفاده کرده ونتیجه دیده ؟ من دیروز انجام دادم ولی دکترم برام ننوشت ،خودم هم یادم رفت ازش بخوام ،حالا نگرانم که ایا تاثیر داره تو مثبت شدن نتیجه ی ای یو ای م یا نه ؟

لطفا اگه تجربه دارید کمکم کنید 

اصولا باید تجویز میکرده برات...شاید یادش رفته...ولی ربطی به اینکه استفاده کنی و قطعا نتیجه بگیری نداره....شاید هم روال کارش همینه..

من استفاده کردم ولی منفی شدم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از جوابتون 

اخه من تو مرکز ناباروری انجام دادم ،اینجور جاها هم شلوغه حسابی ،ترسیدم یه وقت یادشون رفته باشه 

پناه برخدا ،انشالله هر چی خیره پیش بیاد 

چقد بعد از امپول HCG آی یو آی انجام می دن؟ فکر کنم آمپولمو دیر زدم. شما کی زدید؟

سلام‌ ببخشید که‌ دور‌ جواب‌ دادم‌ ، دو روز‌ قبلش‌ زدم‌ عزیزم‌ 

امیدوارم‌ مامان‌ شده باشی‌ تا حالا

خانومی شما با آی یو آی نتیجه گرفتید؟مشکلتون چی بوده؟

سلام عزیزم‌ 

نه سه بار انجام دادم‌ نگرفت ‌

مشکل‌ خاصی نداشتم فقط هورمون‌ پرولاکتینم‌ بالا بود که اونم با دارو کنترل شده بود‌.

آخرش لاپاراسکوپی‌ تشخیصی‌ شدم‌ . سه ماه بعدش‌ با دارو تقویتی‌ نتیجه دیدم‌ خدا رو شکر . البته همش‌ دست خداست