2777
2789
عنوان

ریسک کنم یانه

317 بازدید | 20 پست

کدوم راهو انتخاب کنم؟

ریسکو بپذیرم یه سالن کوچیک بزنم حاشیه شهر محل خودمون که پرجمعیته

یا برم سراغ کارایی مثل حسابداری و تکنسین داروخونه که دیگه تو شهرستان ما خیییییلی بخوان پول به این مشاغل بدن ۷-۸ الی ۱۰ تومنه روزانه فول تایم هم باید برم باهمین پول کم اما این راه بدون ریسک پذیریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگب به خودت داره .یکی مثل من تکنیسین داروخونه میشه ، بخاطر پرستیژ و رزومه کاری خوبش.یکی هم پشتکار ...

دقیقا تکنسین رو بخاطر پرستیژش انتخاب کردم ولی خب چه کنم که حقوقش پایینه 🥲

سراغ حسابداری نیا پیرت میکنه

کارش نیاز به سابقه کار و پارتی داره

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

این حرفم خیلی کلیشه ایه ،ولی اگر مجردی تکنسین داروخونه بشی خاستگارای سطح خوبی برات میاد😂

ببخشیدولی تکنسین پرستیژش در حد همون سالنه چرا فکر میکنی اونا پرستیژشون بالاتره!تازه زیر دستی هستی ولی تو سالن شما رییسی

بستگب به خودت داره .یکی مثل من تکنیسین داروخونه میشه ، بخاطر پرستیژ و رزومه کاری خوبش.یکی هم پشتکار ...

تکنسین دارو خونه شغل خیلی محترمین اما لول کاری ندارم بچه دختر خالم۱۶سالشه تکنسین داروخونس ۵تومن میدن بهش قبلاً هم دستیار دندون پزشک بود پیش دوست باباش حتی جرمگیریم میکرد بازم۵میدادن بهش کلا این کارها حقوق زیادی ندارد متاسفانه

چراا؟!از کلاسهای ازاد هم میشه یاد گرفت و وارد بازار کار شد؟!

مدرک علمی دانشگاه

مدرک فنی حرفه ای

مدرک تخصصی نرم افزار میخواد

مدرک فنی حرفه ای جداگانه باید بگیری

ولی لیسانس حسابداری باید داشته باشی

آموزشگاه بیرون برای داشتن مدرک تخصصی نرم افزار ها حسابداری لازمه

چرا نداره هر روز حتی پنجشنبه ها هم سر کاری

با ارقام میلیاردی سر کار داری

خستگی هم فوق العاده داره

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.