نه عزیزم بشرطی که اگه بازو هات بزرگه لباس عروست آستین دار باشه، آستین های سه ربع تور، دکلته نباشه، پف دامنت به اندازه باشه و زیاد نباشه، اگر دامنت دنباله دار هم باشه که چه بهتر،خیلیم قشنگ میشی
پفیکه اره دامنش پفش زیاد بود . کلا لباس عروس یه جوری میدوزن از اون چیزی که هستی لاغرتر دیده میشی
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
باز خوبه من خو ۹۲ بودم الان شدم ۸۳ اگه طوری که بهت بگم رژیم بگیری تا ۳ ماه دیگه برا عروسیت میشی ۶۵ بهت قول میدم اصلا سخت نیست