2777
2789
مرسی عزیزم از فردا شروع میکنم ایشالله برای منم جواب بده

حتما ج میده چیزایی که گفتمو بگیر حتما ج میگیری فقط کالری تو برای وعدهات از این که گفتم بیشتر نکن مثلا صبحانه بیشتر ۲۵۰ سیصد نخور و صب دیرتر ساعت ۹ صبونه نخور  ناهار بیشتر ۴۵۰ نخور و دیر ساعت ۲ هم نشه شام هم دیرتر ۹ نخور که باعث استپ وزنی نشه انوق وزنت ثابت میمونه و کم نمیکنی دیگه

وچیپس هم نخور یا ی چیپس هست رژیمیه از اونا بخر پاستا هم هوس کردی من ماکارونی میخورم سس گوجه و پنیر چدار گوشت نمیزارم چون پر کالری میشه ولی پاستا رژیمی هم هست از اونا بخر بهترع و دو روز هم روز ازاد داری ت ماه سعی کن با فاصله انتخابشون کنی مثلا من یکی اول ماه اون یکی اخر ماهم 

الانم برو کرفسو نصب کن کالری شماریو شروع کن اگه هم خواستی حرفامو کپی کن بزار تو نوت گوشیت 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله مرسی ازت عزیزدلم

فدات

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

ببینم تا عید میرسم 🥰دعا کن واسم 😂💕

حتما میتونی 🥲

سایز مانتوم 44 هست

عزیزم شکم که زیر دامن پفکی اصلا معلوم نیست.اگرم لباست پف نداره با یه گن جمع میشه.سایز ۴۴ خیلیم خوبه.نه لاغر استخونیه نه تپل.بازوهم اگه لباست استین دلر باشه که زیاد معلوم نیست.نگران نباش.والا خواهرم سایزش ۵۰ ولی لباس عروس پوشید انقدر تنگش میکردن درحد ۴۲ ۴۴ کمرش باریک بود.عالی میشی

خدایا مددی...
عزیزم شکم که زیر دامن پفکی اصلا معلوم نیست.اگرم لباست پف نداره با یه گن جمع میشه.سایز ۴۴ خیلیم خوبه. ...

مرسی عزیزم چقدر خوب راحت لباس پیدا کردن خواهرتون  

لباس عروس سایز خودش بگیره خیلی هم خوبه ولی نمیدونم به چه دلیل همه عروس خانما یه سایز کوچکتر میگیرن اونوقت تجمع چربی باعث بد فرم شدن هیکل عروس میشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اره بد میشه اگه میتونی رژیم بگیر بهترین سایز ۳۸ هست

داره میگه ۴۴ یعنی تلاشش رو کرده و به هر دلیلی نتونسته سایز کم کنه  ...من که خودم آرزومه سایزم کم بشه ولی خوب ما چاقا ارادمون ضعیفه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

داره میگه ۴۴ یعنی تلاشش رو کرده و به هر دلیلی نتونسته سایز کم کنه ...من که خودم آرزومه سایزم کم بشه ...

تلاش کنه میشه حداقل بشن ۴۰ خیلی خوب میشه 

لباس عروس چون پف داره ادمو خیلی درشت تر نشون میده 

شمام از الان اراده کن مطمعنم میتونی 

دوست من از سایز ۴۰ رسوند به ۳۸ الان مانکنی شده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تلاش کنه میشه حداقل بشن ۴۰ خیلی خوب میشه لباس عروس چون پف داره ادمو خیلی درشت تر نشون میده شمام از ا ...

ممنون عزیزم حرفت بهم انگیزه داد تا لاغر کنم 

ممنون عزیزم حرفت بهم انگیزه داد تا لاغر کنم

قربونت  عزیزم اگه بخوای میتونی مطمعن باش فقط اراده کن 

یه مدت ورزش کن تغذیه رعایت کن 

دوست من ۸۵ کیلو بود شاید باورت نشه درعرض چند ماه شده ۶۰ 

فقط با ورزش و پیاده روی و رژیم 

خود من انقد لاغر بودم ک نگو اصلا لباس تو تنم قشنگ نمیشد سایزم ۳۴ بود😑🤧هر کار میکردم چاق نمیشد با ورزش و رژیم اصولی الان سایزم اومده ۳۸ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مرسی عزیزم چقدر خوب راحت لباس پیدا کردن خواهرتون

الان راحته چون همه لباس عروسا سایز میشن از پشت کمر پنل رو گشاد و تنگ میکنن .لباس مجلس نیست که سایز بندی داشته باشه.استینارو هم دو سوته تغییر میدن نگران نباش و لذت ببر از این دقایق عاشقیتون.مبارک هم باشید و خوشبخت انشاالله

خدایا مددی...