2777
2789

نه عزیزم بشرطی که اگه بازو هات بزرگه لباس عروست آستین دار باشه، آستین های سه ربع تور، دکلته نباشه، پف دامنت به اندازه باشه و زیاد نباشه، اگر دامنت دنباله دار هم باشه که چه بهتر،خیلیم قشنگ میشی

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز مانتوم 44 هست

یقه لباس عروست یقه هفت باشه یا یقه قایقی چین دامنت هم مدل پیلی باشه چیندار نباشه این جوری عین مانکن میشی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
لباس پفی گرفته بودین؟

پفی‌که اره دامنش پفش زیاد بود . کلا لباس عروس یه جوری میدوزن از اون چیزی که هستی لاغرتر دیده میشی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
برام خیلی مهمه ولی اخه میتونم تو 3ماه لاغر بشم؟

اره چرا نتونی چن کیلویی؟؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

به نظرتون میشه تو 3ماه 3سایز کم کنم

من زیر ۲. ماه ۸ کیلو و ششصذ کم کردم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

روم به دیوار 80 شدم

باز خوبه من خو ۹۲ بودم الان شدم ۸۳ اگه طوری که بهت بگم رژیم بگیری تا ۳ ماه دیگه برا عروسیت میشی ۶۵ بهت قول میدم اصلا سخت نیست