2777
2789
عنوان

حس میکنم بینی عمل شده مثل خمیره

134 بازدید | 11 پست

واقعا مثل خمیره ؟ اصلا تصور خوبی ندارم انگار ب جای دماغ خودمون خمیر میذارن 😂😂وایی مخصوصا تمیز کردن دماغ بهش فکر میکنم که بشدت دردم میگیره با اینکه عملی نیستم😑

🤷🏼

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس خوبی ندارم نگاشون میکنم هی میگم الان میخوره جایی خیلی شله

نامزدمم سرش افتاده میخوام عمل کنم هیچ جوره نمیتونم منصرفش کنم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
منم حس خوبی ندارم نگاشون میکنم هی میگم الان میخوره جایی خیلی شلهنامزدمم سرش افتاده میخوام عمل کنم هی ...

دقیقاا یا میگم چجوری میخندن الانه که باز بشه😂😂

اگه خیلی توی چشمه چ اشکالی دارع بزار عمل کنه

من خودمم خیلی موافق عمل نیستم 

دقیقاا یا میگم چجوری میخندن الانه که باز بشه😂😂اگه خیلی توی چشمه چ اشکالی دارع بزار عمل کنهمن خودمم ...

حالت عقابی داره از نظر من عیب نداره مرده دیگه همش میترسم دستم بخوره بشکنه بعد عمل میگم جذابه نکن😂

عمش و زنداییش اینا گفتن عمل کن حساس شده

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
حالت عقابی داره از نظر من عیب نداره مرده دیگه همش میترسم دستم بخوره بشکنه بعد عمل میگم جذابه نکن😂عم ...

😂😂اره دیگه نمیتونی مثل اول باهاش ور بری خطریه

اره واقعا مردی که عمل نکنه بهتره چین این عملیا😂