2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شام رو آخر مجلس میدید، حتما برای اول شب هم یه چیزی سرو کنید

البته اگر مهمونی دارید که روزه می‌گیره 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بخاطر تعطیلات عید چون رامون دورع فامیلام بتونن بیاندیگه از شانس من کل عید ماه رمضونه

تعطیلات عید فطر نمیتونن بیان؟

اگه روزه میگیرید یکم سختتون میشه با زبون روزه برید ارایشگاه اتلیه و ‌..

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اگر شام رو آخر مجلس میدید، حتما برای اول شب هم یه چیزی سرو کنیدالبته اگر مهمونی دارید که روزه می‌گیر ...

خب نوشیدنی چای میدیدم با میوه و شیرینی دیگه

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!
تعطیلات عید فطر نمیتونن بیان؟اگه روزه میگیرید یکم سختتون میشه با زبون روزه برید ارایشگاه اتلیه و ‌..

همسرم میگ ماه رمضونه رو همچی تخفیف خوبی میذارن عید فطر خیلی روش ناز دارن و دوبرابر میگیرن

بعد عزیزم ادم بخاطر یه شب عروسی حداقل یه روز نمیگیره

فردایی قضاشو میگیره

دیگه یه شب خب

تعطیلات عید فطر نمیتونن بیان؟اگه روزه میگیرید یکم سختتون میشه با زبون روزه برید ارایشگاه اتلیه و ‌..

الان فیلمبردارمون گفته ۸ فروردین که ماه رمضون باشه رزوی داره حالا ما میخواییم ۷ فروردین بگیریم

همسرم میگ ماه رمضونه رو همچی تخفیف خوبی میذارن عید فطر خیلی روش ناز دارن و دوبرابر میگیرنبعد عزیزم ا ...

خیلی هم خوبه

من جشن عقدم تو رمضان بود. افطار سوپ و نون پنیر و الویه و خرما و زولبیا بود و شام