2777
2789
عنوان

نمیدونم مشکل از منه یا همسرم

1124 بازدید | 47 پست

من گاهی بعد از بحث با همسرم تو خودم میرم زود قهر میکنم الان دیگ اینطور نیستم ولی بی حوصله میشم دوست دارم بیاد سمتم نازمو بکشه ولی این کارو نمیکنه منم سرد میشم اونم بدتر میکنه و تا چن روز ادامه داره حرف میزنیم غذا می خوریم کنار هم میخابیم ولی بداخلاقی میکنه و در نهایت من از نظر احساسی خیلی نیاز دارم ولی سرده خیلی سرده 

اهل خیانت نیست افسرده و بی حوصله هستش میگه باید رفتار خودتو درست کنی باید بم محبت کنی با سیاست باشی منو بکشانی سمتت ولی من اوایل اینطور بودم وقتی خیلی کم  ابراز محبت میبینم یا گاهی اخلاقش جلو خانوادش میبینم با من انجام میده دوست ندارم بدم سمتش چون یچ وقت پشتم نبوده ازش سرد شدم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همینن اکثرا 

کافیه قهر کنی 

یا ناراحتی تو بروز بدی اونام قهر میکنن

واسه مردایی که در مقابل قهر خانومشون قهر میکنن باید گیره مو های خوشگل بخریم نازنازو ها😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتراخلاقاش شبیه شوهرمنه

شما چیکار کردی؟

وقتی میبینم جلو خانوادش درباره چاقی من حرف میزنه یا ... با این ک چاق نیستم پرم چطور دلم باهاش صاف بشه بدم جلو وقتی بداخلاقیها میبینم ازش زده میشم 

من تو این شهر غریبم با وجود خودش و خانوادش بازم خیلی غریب و اتهام حامی ندارم انگار 

حس میکنم چون خانواده هم کنارش هستن اینطور هستش و هر چی بش بگم باهاش درد دل کنم گلایه کنم میگ ب تخمم هیچی براش مهم نیست 

مشکل از شوهرته من مرکز مشاور کار میکردم مردای اینشکلی خودخواهن محبت بلدن ولی میگن زن پررو میشه بهش محبت کنیم یا زنو باید تشنه نگه داشت یجورایی خودشیفته ان ،خودشیفته محبتو از طرفش دریغ میکنه ولی مدام محبت میخواد یجورایی همیشه طلبکاره، این افراد خیلی هم بازی روانی میکنن جوری که اخرش زن بدهکار میشه و حتی زن فکر میکنه مشکل و ایراد داره با اینکه حق طبیعیش که محبت متقابل میخواد ،دکتر ما به زنهای مثل تو همیشه میگفت نزار بدهکارت کنه محبت دوطرفه حق زنه طلبش کن اون میخواد هی به کمترین چیزا قانع بشی کوتاه نیا، وظیفه مرد هست محبت دوطرفه کنه 

منم دقیقا اینجوریه شوهرم . واقعا دلسرد شدم

پایین تر نظر منو بخون کمکت میکنه ،اصلا کوتاه نیا حقته همیشه مطالبش کن حتی اگر محبت نکنه طلبکار نیازت باش نزار بهت بقبولونه که محبت دوطرفه توقع زیادیه برات 

مردا همینن اکثرا کافیه قهر کنی یا ناراحتی تو بروز بدی اونام قهر میکننواسه مردایی که در مقابل قهر خان ...

واقعا اکثرا همینن چرا دلیلش چیه؟ اونام بی حوصله هستن شرایط سخت شده دلیلشون چیه واقعا

واقعا اکثرا همینن چرا دلیلش چیه؟ اونام بی حوصله هستن شرایط سخت شده دلیلشون چیه واقعا

دلیلش تربیت نادرست ماماناشونه از بس لوس و نُنُر بارشون آوردن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مشکل از شوهرته من مرکز مشاور کار میکردم مردای اینشکلی خودخواهن محبت بلدن ولی میگن زن پررو میشه بهش م ...

اره بم میگ پرو میشی اصلا از خودم لباس پوشیدنم توجه ب بچم عدا پختم کیک هام منظم و مرتب بودنم همه تعریف میکنم خودش نه. خوب این بار چیکار کنم چطوری ادامه بدم چیکار کنم؟

من خیلی دوست دارم پر انرژی باشم بگم بخندم ولی رفتاراشو ک میبینم بی حوصله میشم افسرده و عصبی شدم گاهی ...

از عمد اینکارو میکنه اتفاقا یسری مردا از اینکه زن‌پر انرژی و شاد نباشه خوشحال میشن اینا تکنیکهایی هست که مردا به هم یاد میدن برای کنترل زنها که در اینده یوقت ترکشون نکنن یا قوی نشن ،میگن زن افسرده و داغون باشه جرات خیلی کارا نداره،مردا خیلی با روحو روان زنها بازی میکنن بدون اینکه زن متوجه بشه 

نه من شوهرم خوردم نمیکنه جلو کسی یکی دوبارپیش اومد از لج اینکارو کرد ک ب اندامم‌ ایراد نگرفت ب کارم ایراد گرفت مثلا غذا کم درست کردی

بعد مهمان بش گفتم شبیه مردای بیسواد بود رفتارت تکرار نکن 

ولی درکل حرفی ک چندروز پیش ب دوستمم زدم وقتی حس میکنی میخوای ببازی خودت ورقو برگردون ک بازنده نشی.و عینا ب شوهرت دیکته کن تو احترامشو نگه دار پیش خوانوادش بهش بگو چشم پیش خوانوادش مهمش کن ولی در عین حال ب خودش بفهمون میتونی تنهایی از پس خودت بر بیای

خب زندگی مشترکه میدون جنگ نیس خیلیاهم شرایط طلاق ندارن خودمون اذیت میشیم پس مسیرو باید خودمون هموار کنیم