2777
2789

تو خانواده خیلی محدود ام از لباس پوشیدن 

از اینکه نمیتونم تنهایی جایی برم و باید گزارش بدم 

از همهههه لحاظ 

تمام دوستان دوس پسر داشتن و ازدواج کردن من اگ با ی پسر بخام در حد تلفنی ام صحبت کنم خانواده م کشته ن فک میکنن مثل قدیمه بشینی تو خونه ب در نگاه کنی تا خواستگار بیاد من ۲۴سالمه بابام ۷۰سالشه 

دلم میخاد ازدواج کنم و چند وقت بعد طلاق بگیرم خودمو خلاص کنم و بعدش برم سرکار و به ارزوهام برسم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد طلاق نمیذارن مستقل زندگی کنی بازم برمیگردی خونه بابات

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چته امشب هی تاپیک پشت تاپیک 😑ی تاپیک بزن درست بگو چیشده بهت دقیقا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مطمئن باش این خانواده بعد طلاقم میگن برگرد پیش ما و محدودتر میشی چون میگن مطلقه اس

دقیقاااا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

فقط خواهشا برای ازادی خودت ی پسر رو بدبخت نکن یادت باشه خدای تو خدای اون پسر هم هست !!!!

چیکار با پسره دارم ؟ جهاز مفت ک گیرش میاد رابطه ام ک میگیره و بعدش تموم 

کیف از این بیشتر ؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
فقط خواهشا برای ازادی خودت ی پسر رو بدبخت نکن یادت باشه خدای تو خدای اون پسر هم هست !!!!

بعد پسرا میرن دنبال ی دختر چشم و گوش بسته اینجوری میشه 😂😂😂دختره دوست داره ازدواج کنه و بعد طلاق بگیره من زیاد دیدم اینجوری متاسفانه 🤦

چیکار با پسره دارم ؟ جهاز مفت ک گیرش میاد رابطه ام ک میگیره و بعدش تموم کیف از این بیشتر ؟

جهاز مفت رو که وقتی طلاق بگیری میاری خونه خودت رابطه هم که خودت لذتشم میبری یعنی پسر هزینه ای نمیکنه ؟؟؟؟ یعنی اون پسر احساس نداره ؟؟؟؟ مهریه نباید بده چول مهم نیست احساسات و وقت مردم بازیچه دست نیست خانم

بعد پسرا میرن دنبال ی دختر چشم و گوش بسته اینجوری میشه 😂😂😂دختره دوست داره ازدواج کنه و بعد طلاق ب ...

فرقی نداره همینطور که دختر با هزار تا ارزو ازدواج میکنه ی پسر هم همینطور کلا متنفرم کسی که بخاطر منفعت خودش دیگران رو بازیچه قرار میده چه دخترش چه پسرش