2777
2789
عنوان

شیرازیا بیایین

211 بازدید | 12 پست

من یه خونه تو منطقه کرونی داشتم که خواستم دخترم بره اونجا زندگی کنه با برادرم اما همه گفتن دزد خونست به درد نمیخوره منم تصمیم گرفتم بفروشم واس دخترم خونه رهن کنم جای خوب شیراز تصمیمم درسته؟دخترم میگه اونجا همسایه ها خوین همه خانواده بودن نفروش اونجا میرم اما یه نفر گفت تازگی تو کرونی تجاوز گروهی به یه زن شده دیگه ترسیدم شما هم شنیدین؟

رهنش بده با پول رهن دخترتون خونه رهن کنه جای دیگه ولی نفروس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کرونی اصن جزو شهر نیست از روستاهای حاشیه شهر هست و به شدت محروم و خانواده های افغانی و فرهنگ پایین م ...

واس سرمایه گذاری اجاره دادم خودم واس شهر دیگه هستم الانم مشتری داره چون من گرون نمیگم سال پیش ۱۵۰۰ الان۱۸۰۰میفروشم 

واس سرمایه گذاری اجاره دادم خودم واس شهر دیگه هستم الانم مشتری داره چون من گرون نمیگم سال پیش ۱۵۰۰ ا ...

درکل اصلا مناسب زندگی نیست همشون فرهنگ پایین و اکثرا افغانی 

یه منطقه خوب بخرید مثل فرهنگ شهر، ستارخان، قدوسی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

منکه راجب تجاوز و این چیزا راجبش نشنیدم، ولی طبق چیزایی که شنیدیم جای خوبی برای زندگی نیس.. دور از شهر هس.. داخل شیراز خیلی بهتره.. میتونی اون خونه رو رهن بدی و با پولش براش داخل شیراز خونه بگیری

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»