2777
2789

بخدا موندم

غرورم نمیذاره زنگ یا پیام بدم

دارم اذیت میشم دلم میخواد بگمش

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو کوتاه بیای؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بی توجهی میکرد

پسولش کن اگه شوهرت نیست بذار یره بع این ادما دل نیبندین که فردا موقع ازدواجم بعدش طلاق میگیرین

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

واکنشش چی بوداصلا چی گفتی

تا جواب داد قطع کردم بعدش هی زنگ میزد پیام میداد انگار خودش منتظر بود همش میگفت بزار زنگ بزنم حرف بزنیم حرف زدیم منم گفتم خوابتو بد دیدم خواسم یه حالی ازت بپرسم ولی خب بعدش دیگه قبول نکردم که برگردم پیشش انگار فقط میخواسم یکم سبک بشم با زنگ زدن که تاثیرم داشت واقعا سبک تر شده بودم