2821
2789
عنوان

شنت مغزی

1689 بازدید | 16 پست

داداشم وقتی دوماهش بود سرش خیلی بزرگ شده همش گریه میکرد سیاهی چشاش گم میشد خیلی عجیب غریب میشد..بردیمش دکتر دوا درمان گفتن بچه دوماهه سنگ کلیه داره!!!مام بردیمش تبریز گفتن هیدروسفالی داره💔🙂

چه ها که بهمون نگذشت..

شب و روزمون گریه شده بود..

من اون موقع شیش سالم یود

میدیدم مامانم گریه میکنه دلم می‌گرفت گریه میکردم

همش می‌پرسیدم چی شده

میگفت داداشت مریضه تو سرش آب اضافه هست..

تا اینکه عملش کردن و تو سرش ۲ تا شنت گذاشتن 

تا بیاد موقع راه رفتنش برسه و راه بره ما جون دادیم

دکترش میگفت نمیتونه راه بره

نمیتونه حتی لیوان دستش بگیره

حرفم نمیزنه

یه چششمون اشک بود یه چشممون خون 

داداشم به موقع راه رفت

به موقع حرف زد

الان ۸ سالشه و کلاس دومه...

مامانم تو این ۸ سال اندازه ۱۰۰ سال پیر شد..💔

میدیدم نصف شبا میشینه تو حیاط به آسمون نگاه میکنه گریه میکنه..

الان داداشم تو درساش بهترینه..

هیچ مشکلی نداره

تا پنج سالگی که میبردیمش دکتر دکترش همیشه میگفت معجزه خدا بود..

دیگه تو پنج سالگی دکترش گفت اینو نیارین پیش من این از منم سالم تره

مامانم با تک تک این حرفا جون به جونش اضافه میشد..

هعی...

الان داداشم اومد خونه گفت آبجی جلو سرمو نگا کن خوردم زمین ببین ورم نکرده..

تا بیاد کنارم و ببینم چی شد صد بار مردم

الان نشسته بودم زدم نت از عوارض شنت میگفت بعضیا بخاطر عفونت شنت فونت شدن

الان با خودم فک میکنم اگه داداشم طوریش بشه چی 

من اون موقع میمیرم 

مامانم دیگه طاقت نداره داداشم زمین میخوره مامانم تا برسه پیشش یخ میزنه

شده مرده ی متحرک...

تو رو خدا دعا کنین..

دعا کنین داداشم طوریش نشه..

دعا کنین مث آدمای عادی باشه💔💔💔

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون خدایی که براش معجزه کرده محافظشه  از خودش هم بخواید بیشتر مراقب باشه ان شاالله جوری موفق و سالم باشه که جبران روزای سختتون بشه 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ان شا الله که چیزی نیست

مگه شنت را قسمت پشت سر قرار نمی دن؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

اسی از ته دل برا سلامتی داداشت دعا کردم...خیالت راحت باشه خدایی که تا حالا نگهدار داداشت بوده از الان بعدم مراقبشه ..خدا یه بار معجزش رو بهتون نشون داده پس دیگه لزومی نداره نگران باشی..برا سلامتیش یه آیةالکرسی و ۱۴ تا صلوات فرستادم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ان شا الله که چیزی نیستمگه شنت را قسمت پشت سر قرار نمی دن؟

بله... داداشم یدونه تقریبا پشت گوشش هست یدون هم طرفای گردن

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

اسی از ته دل برا سلامتی داداشت دعا کردم...خیالت راحت باشه خدایی که تا حالا نگهدار داداشت بوده از الا ...

قربونت بشم❤️

همون خدایی که براش معجزه کرده محافظشه از خودش هم بخواید بیشتر مراقب باشه ان شاالله جوری موفق و سالم ...

ما میگیم ولی پسره و شیطنت هاش..بعضا میپرسه مامان این خطا چین پشت سرم دلمون کباب میشه براش نمیتونیم توضیح بدیم

انشاءالله چیزی نیست بخدا توکل کنید منم ۳۴ سالمه ۶بار سرمو عمل کردم تا۲۶ سالگی چیزیم نبود دانشگاه قبول شدم رشته خلبانی اونجا میفرستادن چکاپ اواسط ترم بودم رفتم نوار مغز ازم گرفتن دکتر گفت آب مغزت زیاد و شما مشکل هیدروسفالی داری😭

بازم ناامید نشدم کارشناسی رو هم رفتم دیگه صنایع شیمیایی خوندم چون واسه پرواز دیگه کلا ناامید شده بودم دیگه هرطور بود کارشناسی رو هم تموم کردم الان چند سال شنت مغزی رو که دارم چهاربار نیاز به تعویض پیدا کرده دفعه آخر شنت از سر رو محل تخلیشو گذاشتن تو قلبم و قلبم شدید درد میکنه دکتر گفته بیا بستری شو تا اندازه شنت که از سر اومده تو قلب از تو قلب کوتاه تر کنند واسم دعا کنید 😔🙏

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز