2821
2789
عنوان

شنت مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 16 پست
انشاءالله چیزی نیست بخدا توکل کنید منم ۳۴ سالمه ۶بار سرمو عمل کردم تا۲۶ سالگی چیزیم نبود دانشگاه قبو ...

هر چه زودتر بهبودی پیدای میکنی... الهی بمیرم..

نگران نباش تا خدا هست ناراحتی واسه چی... ایشالا خیلی زود خوب میشی و میای اینجا خبر خوب شدنت رو میدی عزیز دلم نگران نباش🤍

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

سلام وقتتون بخیر انشاءالله همیشه حالتون خوب باشه من حدوداً ۸سال پیش رشتهA&P هواپیما قبول شدم اونجا میفرستادن چکاپ تا قبلش هیچ علائمی از مشکلم پیدا نبود گفتن مشکل مغزی هیدروسفالی دارم منم کم و بیش پیگیر بودم کاردانی تموم شد میخواستم کارشناسی شرکت کنم که یهو این مشکل خودشو نشون داد خیلی وحشتناک ببخشید بالا میاوردم و گیج بودم رفتم دکتر مغز و اعصاب از سرم MRI گرفت گفت آب مغزت شدیداً بالاست باید حتما شنت مغزی واست بذاریم منم ناچارن قبول کردم و شنت رو گذاشتن دیگه سعی کردم روحیمو حفظ کنم و دیگه واسه کارشناسی اون رشته رو ادامه ندادم تغییر رشته دادم مهندسی صنایع شیمیایی خوندم خداروشکر تو طول مدت لیسانس مشکلی نداشتم ولی متأسفانه الان حدوداً دو ماه خیلی سرم شدید درد میکنه مخصوصا جایی که شنت رو واسم گذاشتن واقعاً داغونم و ناامید نمیدونم چاره مشکلم چیه توروخدا اگر کسی درمورد این بیماری اطلاعاتی داره لطفاً با منم درمیان بذارید تا عمر دارم دعاتون میکنم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز