biscolata مدیر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 عنوان هل شدم 😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 31 پست بالاخره اوني كه ازش خوشم ميومد امروز رفتم مغازش گفت بعم زنگ بزن😂خوشم مياد خو ازش😔😀چيكار كنم ؟🤷♀️ هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 1396/08/08 | 21:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 جدی😞 اره 😐😐😐 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
بانو_تجلی عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 8395 مغازه کیف و کفش فروشی داره ؟ قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 كثافت خوشتيپ ..الان بايد ميگفتي هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 مغازه کیف و کفش فروشی داره ؟ كلا بوتيك لباس زنونه هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 با يكي نامزد بوديم البته خانواده ها خبر داشتن فقط ..دو ماهه رفته نميشه ك منتظر اون بمونم نمياد ديگه هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 خداروشکرفقط خواهرانه میگم مواظب باش کاری نکنی پشیمون شی و همچنین بذار حسابی روت حساب بازکنه کاری نکن بهت به پاکیت شک کنه بعدها که ان شاءالله بشه همسرت من گفتم همین اول بگم مثل بعضیا بعد۳سال داغون نشی و ازدستش ندی 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 روزاي خوبيه برات ازش لذت ببر كه... كه ؟😞😔 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4849 كه ؟😞😔 كه ان شااله همينطور خوب بمونه😍 امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 خداروشکر فقط خواهرانه میگم مواظب باش کاری نکنی پشیمون شی و همچنین بذار حسابی روت حساب بازکنه کاری ن ... دقيقا مرسي عزيزم ..البته نميدونم چكار كنم بزنم نزنم اگه يه رابطه اي رو شروع كنيم ديگه نميخام اشتباهاي گذشته رو تكرار كنم هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
ترنم۱۶۳۹۶ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 5285 به مظرم زنگ مزن پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 كه ان شااله همينطور خوب بمونه😍 مرسي خدا كنه چون واقعا ديگه داغون شدم هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 به مظرم زنگ مزن نزنم ؟چرا ؟ 😕 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
amirabar عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 523 دعای خیر براتون میکنمامیدوارم زود وابسته نشید و همه چیز رو بسنجید اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً