2789
عنوان

هل شدم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 31 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

كثافت خوشتيپ ..الان بايد ميگفتي

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
مغازه کیف و کفش فروشی داره ؟    

كلا بوتيك لباس زنونه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

با يكي نامزد بوديم البته خانواده ها خبر داشتن فقط ..دو ماهه رفته 

نميشه ك منتظر اون بمونم نمياد ديگه 

خداروشکر

فقط خواهرانه میگم مواظب باش کاری نکنی پشیمون شی و همچنین بذار حسابی روت حساب بازکنه کاری نکن بهت به پاکیت شک کنه بعدها که ان شاءالله بشه همسرت من گفتم همین اول بگم مثل بعضیا بعد۳سال داغون نشی و ازدستش ندی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
روزاي خوبيه برات ازش لذت ببر كه...

كه ؟😞😔

خداروشکر فقط خواهرانه میگم مواظب باش کاری نکنی پشیمون شی و همچنین بذار حسابی روت حساب بازکنه کاری ن ...

دقيقا 

مرسي عزيزم ..البته نميدونم چكار كنم بزنم نزنم 

اگه يه رابطه اي رو شروع كنيم ديگه نميخام اشتباهاي گذشته  رو تكرار كنم 

كه ان شااله همينطور خوب بمونه😍

مرسي 

خدا كنه چون واقعا ديگه داغون شدم 

به مظرم زنگ مزن

نزنم ؟

چرا ؟ 😕

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز