2777
2789
عنوان

هل شدم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كثافت خوشتيپ ..الان بايد ميگفتي

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
مغازه کیف و کفش فروشی داره ؟    

كلا بوتيك لباس زنونه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

با يكي نامزد بوديم البته خانواده ها خبر داشتن فقط ..دو ماهه رفته 

نميشه ك منتظر اون بمونم نمياد ديگه 

خداروشکر

فقط خواهرانه میگم مواظب باش کاری نکنی پشیمون شی و همچنین بذار حسابی روت حساب بازکنه کاری نکن بهت به پاکیت شک کنه بعدها که ان شاءالله بشه همسرت من گفتم همین اول بگم مثل بعضیا بعد۳سال داغون نشی و ازدستش ندی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
روزاي خوبيه برات ازش لذت ببر كه...

كه ؟😞😔

خداروشکر فقط خواهرانه میگم مواظب باش کاری نکنی پشیمون شی و همچنین بذار حسابی روت حساب بازکنه کاری ن ...

دقيقا 

مرسي عزيزم ..البته نميدونم چكار كنم بزنم نزنم 

اگه يه رابطه اي رو شروع كنيم ديگه نميخام اشتباهاي گذشته  رو تكرار كنم 

كه ان شااله همينطور خوب بمونه😍

مرسي 

خدا كنه چون واقعا ديگه داغون شدم