2777
2789

از سر طهر

عقدیم 

سر اینکه بهش گفتم عروسیمونو مختلط بگیریم ، یهو داد زد نههههههه، دیگه چییییییی 

سرم داد زد ، منم همونجا قهر کردم 

هی دستمو گرفت، بغلم کرد ، عذرخواهی کرد 

تا خونه رسوندم 

ولی قهر کردم باهاش

هی زنگ میزنه ولی جوابشو نمیدم 

چیکار کنم حساب کار بیاد دستش؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چقدر بچه ای

خب نمیخواد زنش لخت با اقوامش باشه تازه تو قهر میکنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چقد لوسی 

خب مختلط واقعا مناسب نیست واسه یه شب بخوای کلی انرژی منفی جذب کنی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

وا چقدر بچه ایخب نمیخواد زنش لخت با اقوامش باشه تازه تو قهر میکنی

وا هب لباسشو با استین بگیره،لخت عم واقعا واژه زشت و دور از شانیع که یه هانوم به زبون بیاره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ببین اینا همه میگن لوس و فلانی باور نکن طرف سرت داد زده چرا ارزش خودت پایین بیاری داد زدن ی نوع بی احترامیه خیلی عادی میگفت نه عزیز جانم من راضی نیستم به فلان دلیل چرا داد؟ اگه راضیم نبود میتونست محترمانه و با محبت جوابتو بده مگه تو زورش کردی؟ ی پیشنهاد دادی